Goodbye for now

Bloggen pausad och kanske tillochmed nerlagd, är less på blogg.se och dess krångel. Byter till devote igen, och denna gång med min vännina som jag delar samma efternamn med. För sista gången på ett tag, haaaaaaaaD.


KLICK-KLICK

Everything'll be alright

Inväntar något gott, en bra film, ett bad och en mysig kväll. HaaaD

This is your life, and today is all you got now

217 dagar eller 7 månader och fem dagar. Så många dagar är det kvar tills jag fyller 18 år. Känns redan overkligt när några 92or hunnit fylla 18. Har kännt som detta år aldrig skulle komma, utan att det bara var något man längtade efter som var helt omöjligt.

Sitter och inväntar på att min kära mor ska komma och plocka upp mig, ska fara till svanström och mysa ihjäl mig. SKa vara där några dagar, sedan väntar en lägenhet på mig. Ska bo där hela januari månad. Kommer inte bo ensam, utan kommer bo med...


denna hetboll

Drama, drama, drama

Gårdagen var riktigt kul. Behöver nog inte ens säga mer, var hemma kring fyra. Somnade närmare sju och klev upp kring två idag. Städade här hemma och strax ska och mannen han själv till svanström och äta middag. Sedan ska vi in till stan igen. Tänkte bara gratta olle karl karlsson som fyller 18 år idag och AME och MACKANSÖ som har 1 år idag. Grattis till ett av världens finaste par. Sedan har jag och min karl 4 måander idag.

2010, året jag fyller 18 år.

RSS 2.0