Lets do this

NU KÖR VI

Breathe into me

Nyvaken är jag, men nu är dagen kommen. Nu ska jag ner och äta mat, sedan ska jag duscha och efter det ska jag börja fixa lite saker för kvällen. Handla bland annat. Återkommer senare, nu ska jag kila;)

|Anna, världsklass är ordet|


Just get on the floor

Sitter hemma och har nyss ätit ikväll så kommer några damer över till mig, vi ska mysa, se på idol och planera inför imorgon. Håller tummarna på att det kommer bli lovande, men det är jag ändå ganska säker på. Spelningslistan som vi har gjort tilsammans har ungefär 245 låtar på. Jag längtar väldigt mycket, nu har vi taggat till om denna händelse i flera månader. Håller mina tummar på att det inte blir en flopp, men somsagt. Är väldigt svårt med de personer som ska befinna sig inom mitt räckhåll;) Aja nu ska jag pumpa musik och mysa tills mina fina vänner kommer. Hadet.

Iloveu

Viva la vida

Ligger i sängen, har jobbat på apu uppgiften och jag är LESS. Så jag inväntar lite svar jag inte kan svara på för att sedan skicka in den. Ska strax ställa mig och sjunga i duschen, äta mig något riktigt sjukt och fantastiskt gott för att sedan ligga på soffa och dega tills håret torkat så jag kan gå ut med Zaida. Lite småfix senare så är jag påväg till karlsloken. Nej nu borde jag gå så jag hinner med allt som jag nämt och inte nämt. Hadet.


Im here with you

Igår var jag med några efterlängtade personer vilket var magiskt roligt och jag färgade även utväxten. Tanken att jag är less på denna blogg slog mig oxå, så en ny kommer nog att komma fram inom kort. Då har jag även en partner med mig på bloggen, men när det händer vet jag inte än. Tills dess kommer jag använda mig av denna blogg! Aja, men nu ska jag ut på en långpromenad sedan laga middag och duscha. Hadet.

|gillas starkt|
you lie through your days

Sitter hemma just nu, ska alldeles stax över till Amanda BJ. Kommer bli riktigt trevligt, saknar den varelsen. Ska spendera natten i hennes nya lya. Sedan imorgon skall jag vara med Anna och Petter, längtar väldigt mycket efter det. Börjar vara ett bra tag sedan sist så. Menmen, inget mer jag tänker dela med mig av. Nu ska jag åka iväg, hadet.

|jo nog gillar jag er riktigt mycket, imorgon är det spikat|


The tour of misfortune

Det handlar om sekunder. Turen i oturen. Jag vill säga att jag är otroligt tacksam och mer har jag inte att komma med idag. Eller jo, två månader kvar till julafton.

Lately I've been feeling strange Deep down inside Something kinda hard to explain Like butterflies Suddenly I've only longing for the hot stuff Something inside me tells me this is real Now Ive got the vibe tell me that's the same way you feel for me

|jag saknar dig|


Tick tack

Vaknade och kollade på klockan 13.37. Dax att kliva upp fröken Holmström intalade jag mig själv, gick ner och hämtade min lunch som bestod av en kycklingsallad och mangodressing. Går upp på mitt rum och sätter mig här, drar upp rullgardinen och börjar först då tänka på hur sjukt mycket det snöar.

Idag har jag vart "förklarad" som sjuk i en vecka, och idag vart det värre än igår. För idag är jag tät i näsan, ont i huvudet, ont i halsen och hostar. De symptom som höll på att försvinna igår kom tillbaka stort idag. Känns verkligen inte alls kul. Men somsagt, hoppas jag slipper förkylningar på lovet då.

Nu ska jag fortsätta äta min sallad som står här bredvid mig och väntar, sedan ska jag gå över till grannen som också är sjuk. Aja, haaaaaadet

|två damer jag faktiskt saknar rejält|What we dont know yet


Russian Roulette


I don't want to be the one

Sitter i svanström, skönt att vara här faktiskt. Friskare håller jag på att bli, men ska ändå vara hemma imorgon. Ska kanske på apun på fredag. Vi ser väl hur det blir. Kort och simpelt, nu ska jag ner och fika.

 


Now you're in New York

Sjuk idag med, rösten barkar, halsen känns tjock, tät i näsan, ont i huvudet och helt slut. Jag är less på att vara sjuk, jag hatar det verkligen. Vill bara vara frisk.

Så vad ska jag sysselsätta mig med när jag är sjuk? Bra fråga, ligga framför tvn, dricka mängder av varma saker samt fortsätta på mitt projekt. Det är vad jag planerat hittills iaf. :)

 


Members please sign in for faster booking

|räknar månader, dagar, timmar, minuter och sekunder|


Some things I'll never know, and I have to let them go

Sitter i min säng, är helt slut och hungrig. En kebabpizza från viking ligger nere i kylen och bara väntar på att jag ska värma den, hälla upp den iskalla colan i ett stort glas. Det är precis vad jag ska göra inom kort. Jag ska även sätta mig och trixa vidare på mitt projekt som jag hållit på med nu i någon vecka. Ska visa upp det när jag är klar! När det då blir! Hoppas på att det är klart till nästa helg:)););)););););)

|I min värld är du närmast mitt hjärta|


Yes now I know, It will be alright

I just don't care anymore.
I walk away with a smile and a relief has swept over me.
Finally

You're in the heat of moments with your heart playing up cold. I'm between the middle watching hastiness unfold

Jobb avklarat, skönt! Nu ska jag faktiskt duscha kroppen sedan skall jag lägga mig och se på tv. Laddar verkligen för att bli frisk, måste vara hemma från apun imorgon. Håller tummarna att det hjälper mig lite iaf.Nu ska jag leta fram några skivor med filmer vi spelade in när vi var små. HAHAHA barn från svanström är nog ett av sitt slag. Aja, hadet.

|minns du fröken anna holmström?|


I hate to say I told you so, but I told you so

Gick just igenom bildera på min dator, finns mängder av minnen att hämta genom bilder. Önskar dock att jag hade fler bilder, man kan nämligen aldrig få nog.

Idag ska jag jobba, äta middag hos farmor, ta det farligt lungt, försöka bli frisk, och fundera på hur det blir med apun i veckan. Vet inte om jag kommer kunna fara i början av veckan på grund av att jag är så förkyld och jag jobbar ju med svaga männinskor. Skulle inte vilja smitta ner dom med denna förkylning. Men vi ser somsagt, nu ska jag ner och kolla om något ätbart samt kolla febern. Hades


What is it with you that makes me feel like this?

Bra uppdatering, blir visst så när man har apu, blir sjuk och så vidare. Har intehaft något intressant att dela med mig förutom mina 648 olästa blogginlägg på bloglovin. Nu efter en trevlig kväll med syster oh hennes friendos så ska jag faktiskt sova. Borde ha gjort det för länge sedan, men det blir inte alltid som man planerat. Håller tummarna på att jag ska bli frisk snart. Hadet

Don't act surprised that I just love to hate you

Sitter vid datorn, har ÄNTLIGEN fått ner apu arbetet. Var väl inte så övderdrivet mycket som skulle göras. Så det kommer nog gå gallant! Idag fyller min moster år så jag ska hjälpa henne med att baka osv, sedan ska jag på träning. Kommer förmodligen att sova hemma inatt, imorgon kommer karln till mig! Jag längtar! Men nu ska jag gå ner, lite förfika innan middagen och så. Köpte tre bakelser på universitetet idag, var där på föreläsning! Så hoppas den smakar;)

|J|


It's going to be allright

Andra dagen avklarad, sitter nu och kollar på min bloglovin. 223 nya inlägg. Blir lätt så när man aldig sitter vid datorn. Åt nyss, är hungrig. Så frisk är jag i alla fall ännu! Ingen träning vart det, lite för stressigt osv. Taggar imorgon istället. Snart ska jag förbi hemma och kolla på våra nya soffor, blir spännande. Kort trist och rörigt inlägg. Men så kan det bli. Hadet


For you I will

Sitter hos min moster, dom kämpar utanför med att dra upp en massiv stam och rot från ett träd ur marken. Första dagen på apun var bra, låt mig sammanfatta det med ett ord. Lärorikt. Är dock väldigt slut efer dagen, blir nog en tidigare kväll ikväll kan jag lova. Dagarna känns så korta, känns verkligen som jag inte hinner med något. Jag menar, mycket jag gjort och klockan är redan efter nio? Aja, sånt är livet. Och just nu gör det mig inget, vill att dagarna ska gå fortare. Men men, nu ska jag gå. Funderar på att lägga mig framför tvn med tanke på att jag inte kommer mig ut på skolans hemsida för att hämta uppgifter jag måste göra. Dåligt gjort. AJa, haaaaaaaade

|säkerheten först|


It's my timeWill you wait for me?

Ligger i sängen än, har fortfarande ont i huvudet. Ska snart packa min väska, sen äta middag och efter det far jag. Hoppas jag inte blir sjuk under veckans gång, jag känner att jag inte orkar med en förkylning eller influensa just nu. Vill bara vara frisk, men just nu lutar det verkligen inte åt det hållet. Aja nog om det. Nu ska jag göra något annat, ta alvedon och röra på mig. Här får ni iaf en bild från min och Annas mystid hos farmor.

|man lever bara en gång|


I have'nt waste anything accept my time

Blev inge Boden, Jonna skulle inte följa så jag orkade inte följa med. FAST såhär i efterhand så ångrar man sig. Hade vart kul med en sådan resa, fått köra mycket osv. Menmen, den möjligheten kommer igen. Så idag har jag bokstavligt bara sovit, än så länge iaf. Vaknade för en timma sen, och då gick jag helt stendöd mot duschen, duschade sen la jag mig i sängen igen. Är helt slut, tät i näsan, ont i huvudet. Detta vårdar inte gott, jag vill verkligen inte vara sjuk. Jag hatar det.

|jag räknar dagarna|


Teardrops On My Guitar

You know I gave you the world
You had me in the palm of your hand
So why your love went away
I just can't seem to understand
Thought it was me and you babe
Me and you until the end

If you could see that I'm the one who understands you
been here all along so why can't you see
Standing by and waiting at your back door

all this time how could you not know


I can not believe you claimed you were my family. Dont sweat it, it was set on false pretense.

Jag har inget jag känner för att skriva om, gjorde bort jobbet idag så jag skulle slippa göra det imorgon. BLir nog av att fara till Boden för att hämta min kusins två hundar. Sedan "söndagsmiddag och efter det drar jag nog till moster, ska sova över där. Kanske hela veckan? Ser hur det blir! Aja, nu ska jag gå ner och fylla mig med något gott sen lägga mig och dö. Upp före fan imorgon. Hadehoy

|lyssna|


Give me something to believe in

Sitter på skolan, är less, vill göra bort redovisningarna och sluta. Nästa skoldag är om 3 veckor. Känns lovande att vara utan plugg, men då har man apu och ska stiga upp före fan. MEnmen, här kommer en bild på två söta classm8s.

|you are something to believe in|


With this, I say goodnight

Menshumör
En nyligen gjord vetenskaplig undersökning bevisade att kvinnor tycker om olika manliga utseenden beroende på var de befinner sig på menstruationscykeln.
När kvinnor har ägglossning tycker de om män med ett kraftiga, maskulina drag. Däremot, när kvinnor har PMS så föredrar hon män dränkta i bensin
och antända, med saxar instuckna i ögonen och en brandyxa i ryggen.

With this, I say goodnight

Menshumör
En nyligen gjord vetenskaplig undersökning bevisade att kvinnor tycker om olika manliga utseenden beroende på var de befinner sig på menstruationscykeln.
När kvinnor har ägglossning tycker de om män med ett kraftiga, maskulina drag. Däremot, när kvinnor har PMS så föredrar hon män dränkta i bensin
och antända, med saxar instuckna i ögonen och en brandyxa i ryggen.

We're gonna drown your ego, You're the legend no one knows, You're an honest fake I know

Sitter på skolan och jobbar, eller jobbar och jobbar. Lyssnar på musik skulle jag snarare kalla det, orkar inte jobba FAST jag inte alls vet vad jag snacka om på engelskan. Har 30 minuter på mig att börja skriva, så jag ska ta tag i detta nu. HAaaaaaaaade

I can't stop missing you

JAhapp, så var denna dag avklarad. Träningen gick bra, men jag har konstig träningsvärk. Precis som om jag vore snebelastad, borde fara och kolla upp det där. Kan ju inte bli biff på ena sidan bara;)

Jag borde verkligen ta tag i att läsa engelskaboken. Men jag ser till att göra det under apu veckorna. För i nuläget finner jag inte orken. Nä, nu ska jag faktiskt lägga ner denna dator. Svarar på kommentarer imorgon. Godnatt

you've got a smile that could light up this whole town but I haven't seen it in a while since this brought you down.

Sitter i träningskläder just nu, ska snart iväg och träna. Jag är lite öm i kroppen sedan gårdagens träning, sen har jag mer ont i min fot idag. Men men, jag kör på tills det brister!

Idag har det vart en relativt skön dag, vi hann klart allt vi satt upp att hinna klart. Efter skolan så for jag hem och la mig i soffan, såg på extreme home makovers och grät, såg tyra sen såg jag australias next top model och grät. Haha slutade med att jag skrattade åt mig själv. Aja, nu måste jag fara så jag hinner till träningen.

|så när händer det holmström?|

Happy b-day

Idag är inte vilken dag som helst, för idag är det Amandas 18års dag. Grattis snyggve, hoppas du får en toppendag!

|amandalundmark.blogg.se|


Follow through

Träningen gick jättebra, jag valde nummer till matchtröjan idag också. Nu känns det verkligen på riktigt! Träning imorgon oxå, jag längtar. Nu efter kvällens tv-tittande så väntar sängen. Är relativt trött må jag säga. Godnatt


All I can do is keep breathing


I did look the other way
I did save them troubles for another day
I held my eyes closed
I did'nt see the pain
I did screw up
I made a misstake and from the bottom of my heart I apoligize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

 


Take my photo off the wall If it just won't sing for you

Sitter på golvet och lyssnar på musik, ska snart byta om för att cykla iväg på träning. Skiter i att jag har ont i min fot och är lite lätt förkyld. Jag bryr mig helt enkelt inte längre, nu blir träningen av. Men det är absolut inte varmt, jag sitter och fryser här mitt rum. Händerna är iskalla och jag gruvav mig typ för att träna. Vet inte alls hur det kommer att gå. Aja, men måste börja fixa lite innan jag ska träna. Hade

Give me back my point of view 
Cause I just can't think for you
I can hardly hear you say
What should I do, well you choose

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems like such fun
Until you lose what you had won


Like you and the way that you twisting your hair round your finger.

Sitter på waynes nu med två damer och jobbar med projektarbetet, har druckit en stor kopp varm choklad som jag inte ens kan dricka. Kommer inom kort få ont i magen, men det är värt det. Vi ska sitta här och jobba så länge som det går, och  väldigt trevligt har vi det kan jag lova. En sak innan jag avslutar detta inlägg

Till dig anonyma som kommenterar.
Jag skämms absolut inte över han, men jag har ingen bild på karlns ansikte som verkar vara för dig, livsviktigt att se. Vissa personer gillar helt enkelt inte att vara med på bild, så är det! =)


I can feel you all around me, thickening the air I'm breathing

Kom just hem från bowlingen, är HELT slut. Det kostar på att sova så lite som jag gjorde inatt. Jag och Sofias lillasyster ägde allihopa, ingen tvekan om sakern! Men så trött som jag är så ska jag bara fika, sen ska jag nog lägga mig och läsa. Borde verkligen göra det. Funkar inte annars.

|bli frisk snart tycker jag|


Dont look back at a new direction

You took me for granted,
Blended thorns in this garden of mine.
What are the chances, my hope has died
I don't wanna feel the pain
And I don't want another day.
I'm torn apart, You've had your fun
Do you suppose I earned it?
Do you not see How I'm begging on my knees?
No don't speak, don't breathe

This is for you

Sitter i min säng och fryser, vred ner värmen igår så jag skulle kunna sova. Men det gick ju inte allt för bra, somnade efter två. Så jag sov ungefär 5 timmar. Ikväll blir nog en tidigare kväll kan jag lova.

Gick på stan efter projektarbetet, köpte ett par byxor, ett linne och lämnade tillbaka mina läderleggings eller vafan ja ska kalla dom! Så jag har på mig dom nu, orkar nog inte byta om till bowlingen ikväll. Kul kommer det bli!

|någon som känner sig villig att komma till mig imorgon och se desperate housewives
jag föreslår kladdkakebakning och annat slisk till|


Life is not the amount of breaths you take it's the moments that take your breath away

Sitter på skolan och jobbar, har projektarbete och jobbar tillsammans med Moawa och Sofia. Vi har gjort klart lite saker nu och lagt upp ett schema för veckan. Ser lovande ut det här! Fixat APU plats har jag oxå, i sista minuten såhär. Så efter skolan ska jag bara gå på stan och fixa lite saker, sen hem och mysa. Blir eventuellt bowling ikväll med några riktigt snygga damer, inte så svårt att gissa vilka ;)

'

|TBSchool|I want to be free, wind in my hair, salt on my skin, sun in the hair.

Jag tänkte bjuda på lite av mina tankar som kretsar i mitt huvud nu, och saker jag inte kunde sluta tänka på när jag skulle sova.

När någon i ens liv, en person som man sällan ser, men man vet är livs levande, en helt konkret människa förklaras som död så kan man inte annat än ifrågasätta massa saker. Denna person som jag sett varje dag när jag bodde i svanström i sommar, den person som fått mig att skratta, haft ett väldigt intressant liv och mycket att berätta och delat med sig av sin vishet och lärdom under alla hans år. Man visste att han skulle komma upp till svanström någon vecka framöver, man visste att han älskade att köra sin motorcykel. Att en olycka som kunnat undvikas skett är helt ofattbart. Visserligen kände jag inte denna man så mycket, han var en vän till mina föräldrar, till de personer på motorcykelklubben mittemot oss i svanström och en person som man inte kunde undvika att se upp till. När en person som är så pass van att köra motorcykel eftersom det var det ända han gjorde, bilen "existerade" inte i hans värld, dör i en olycka är för mig skrämmande. Dagen efter skulle min pappa ut och köra sin motorcykel till hans klubb, det var minusgrader ute och mitt hjärta slog så fort, tårarna låg på kanten och jag visste att det vart liknande väder när olyckan hände. Minusgrader, blött och mörk. Jag är alltid orolig när mina föräldrar kör i regn, mörker eller när det är vinter. Men nu när det hade hänt en olycka så pass nydligt så var jag ännu mer orolig.

Jag och pappa satt och snackade om denna mannen idag, hans liv är så intressant och jag hade så gärna velat veta mer av de historier som han kunnat dela med sig av. Jag höll i en gåva som pappa fått av honom i sommar när han hjälpte honom, gåvan har en spännande bakgrund som han berättat för pappa om. Men han fick inte veta allt om den, och det kommer vi aldig få veta. Det är sådana här händelser i livet som får en att inse hur enkelt ett liv kan ta slut, hur snabbt man kan förlora något och hur viktigt det är att värna om sina nära. Jag är så rädd om alla i min närhet, tillochmed de som bara tittat in i mitt liv och lika snabbt försvunnit därifrån.

Jag är i en del i mitt liv när jag påverkas av allt, eller det gör jag alltid. Denna händelse fick mig att se saker annorlunda, eller på det sätt jag såg dom förr. Men jag har bara "glömt" bort det eller hur jag ska förklara. Som Linnea sa. "när saker som det här händer vill man bara slippa att det händer igen, är så förjävla konstigt när det väl inträffar, aldrig är man beredd på det, och man hinner knappt fatta, känns som man missar så mkt på nå vis"

Denna man inspererar mig, man ska göra det man vill, leva livet och inte förlora sig själv på vägen. Håll kvar i dig själv, personligheten och själen så håller sig dina medmänniskor kvar vid dig. Tack för mig, hoppas inte läsningen var så jobbig eller tråkig. Dela gärna med er av era tankar och åsikter.

|This is your life, are you who you want to be? 
This is your life, is it everything you dreamed it would be?
When the world was younger and you had everything to lose. |

My baby sleeps, so why am I still awake?

Dax att sova, blev en kväll hos jonna med snarr, sköna tjejer och film.

|Did you really think i wouldnt see this through?|


Your project seems to be to hurt my feelings, and yes. You have succeed

Idag har jag...
 • sovit extra länge
 • tänk på gårdagen
 • fått veta att en vän till familjen kört ihjäl sig med motorcykel.
  Vila i frid
 • gråtit, inte så konstigt med det som står här ovan osv.
 • fikat
 • skrivit handlarlista
 • funderat och planerat
 • fått en kissemisse på besök som just nu går på min säng och utforskar
Idag ska jag...
 • ha en hemma mys kväll
 • pyssla
 • drömma
 • lyssna på värlens finaste playlist
 • äta gott
 • fortsätta där jag slutade och följa vägen ut
 • kramas med familjen, de personer som alltid ligger närmast mitt hjärta oavsätt vad som händer, vilken väg jag än väljer att gå.
 • försätta att inte förvånas över saker oavsätt vad.

|You were the one that made me happy
You were the one that eased the pain
But you're the reason that I'm crying now
My own tears scattered by the rain|

This is my life

"Man slutar aldrig förvånas" är nog ett av de klockrenaste ordspråken. Idag var dag ett, en klockren dag som verkligen vände om en mängd saker för mig. Detta var egentligen allt jag kände för att skriva, nu ska jag äta, sova och ta en välförtjänt sovmorgon imorgon. Godnatt

|en tjej jag ser alldeles för sällan|


Time to be honest, this time I'm pleading. Please don't dwell on it, cause I didn't mean it

Sitter på mitt golv, har precis snackat med rebecka samt kommit hem från stan. Köpte med mig en tröja hem och även lite paljetter, ska pyssla någon dag framöver tänkte jag! Ikväll ska jag vara med Amanda osv, kan bli kul tror jag. Brukar bli det när man hänger med Amanda Bj. Nu ska jag passa på att trycka lite godis, fundera på lite saker och så innan maten är klar.

|två år sedan|


I've made mistakes and so have you, we're just ordinary people

|Jag orkar inget mer, söker du mig så leta på botten.|


I love you


One month

Sitter på skolan nu, har lämnat igen pälsjackan som jag köpte tidigare i veckan. Vet inte om jag kommer att använda den och det är lite för mkt pengar att spendera på något som jag kanske inte använder. Alldeles strax börjar svenskan och jag känner inte mig så sugen på en lång skoldag idag. Iofs så utgick matten i morse så lite kortare dag har jag ju. Aja måste kila. Här är en bild på MMEEE

|I love you|


RSS 2.0