Im tierd of being all alone

Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
call I'm desperate for your voice
Listening to the song we used to sing In the car,
do you remember
Butterfly, Early Summer
It's playing on repeat, Just like when we would meet



The first time ever I saw your face, I thought the sun rose in your eyes

Idag är det inte vilken dag som helst, idag är det nämligen Jonnas 20års dag! Vars är ungen, jo i ersmark. Själv sitter jag i gräset i svanström med laptopen, mamma och pappa förbereder middagen. Vi ska grilla massa gott och bjuda släkten på middag samt fika efteråt. Hela dagen är planerad att spenderas med släkten vilket blir väldrig trevligt.

För i övrigt önskar jag att jag kunde eliminera alla mygg, knort, brämsar och getingar fån planeten. Hatar dom

Grattis syster!

Sorry

Hellu, har inte uppdaterat på ett tag. Anlednigen är att jag är i svanström och glömt min dator. För tillfället sitter jag på attityd, har färgat håret och städat. Just nu fixar mamma jonnas hår oxå.

Aja, orkar inte skriva mer just nu. Kommer kanske en update senare! 


I'll never leave you

Blir impuls utgång med en snygging
zezzzz


finally

Äntligen är jones hemma, har umgåtts med familjen hela dagen. Har för mycket denna helg så jag kommer nog inte uppdatera lika ofta som jag brukar. Nu ska jag och jonna i alla fall klä om, dra på max och köpa mat sen så ska vi splitras. Hon ska fara och vara med hennes vänner och jag mina. Trevligt.
Aja måste löpa.
Hööööörs


you're the halo over me and you're all that I will ever need

Blev en trevlig kväll med härligt folk, vi gjorde inte så mycket men vad gjorde det? Trevligt hade vi i alla fall. Var påväg hem, men anna och petter övertalade mig att se film med dom. Efter ett par minuter av knäböjande böner om att jag skulle stanna så gjorde jag det. Vi såg i taket lyser stjärnorna. Ojojoj så nära jag var på börja gråta, satt och höll mig från att börja störtlipa. Har velat se den filmen jätte-länge och nu när jag gjort det så känns det jättebra, ångrar absolut inte att jag såg den. Var tillochmed tvungen att krama om mamma extra mycket när jag kom hem!

Men nu gott folk ska Moa sova, ska på flyget och hämta jonna och alexander imorgon!


home

nu är jag hemma, men jag vill flytta tillbaka! Åhh...
aja, nu småte jag snabba mig, skulle vara hos amanda prick klockan sex..


There are many things that I would like to say to you, But I don't know how

Sitter i köket nu och äter nudlar, jag och självaste snygg-anna holmström har legat på baksidan av läggan och pressat i två timmar såhär på morgonkvisten. Vi åt popcorn och drack vatten, lite sådan förtjänar man efter att man lyckats få sig upp i rimlig tid. Ska snart kicka igång storstädningen. Här ska det vara skinande rent,  men det kommer vi klara galant vill jag lova.

Igårkväll så umgicks jag, anna, petter, vidar, matilda och lina (simon var med ett tag). Vi spelade kort, kubb, såg film och en sväng förbi karamelltåget hann vi också. Mycket trevligt tycker jag.

Sen så vill jag bara säga grattis till Amanda BJ Bjurman som 16 år idag. (varning, en galen dam på vägarna)



NU, fokusering på att städa läggan.
zezzzzzzzzz

We made it

Kolla klockan, vi har lyckats
 

Clear the area

Nu bär det av ut. Ser när vi kommer in.
zez


Making plans just to stop the aching. Chasing thoughts from a million miles away. Hypnotized as another dawn is breaking, I rehearse the words I want to say

Har just ätit middag, nu sitter vi och väntar på att våra mödrar och min far ska komma över. Vi har köpt fika som vi ska bjuda dom på. Kommer nog bli riktigt bra det här! Ikväll är sista kvällen här i lägenheten, känns faktiskt väldigt tråkigt. Fast vi inte gjort mycket har vi hunnit med en hel del. Ikväll ska vi umgås med lite folk, kommer nog bli riktigt trevligt. Aja, ska nog duka fram fikat nu. Anna är någerst och snackar i telefonen.


Sommar 08.
Det ska bli kul att komma hem och lillasyster imorgon, jag saknar den lurviga varelsen!

Sitting here counting the hours, waiting for the sun to kiss the sea. Paralyzed by the fragrance of the flowers, because they remind me of the time when you were here.

MORNING; skulle upp tidigt jag vet men jaja. Är man bokstavligen golvad i sängen så kanske man inte orkar? Aja, nu ska anna duscha sen så ska vi ut i solen.

zez


Ungefär vad jag vill ha just nu, mat och göteborg.

nothing tastes as sweet as what I can't have

Blev för ett tag sedan av med krille och petter. De ville verkligen ha med oss till petter för att se film slash spela cs. Men jag och anna som lagt våra titlar som cs-eliter på hyllan tackade nej, tog petters skateboard och for in till läggan. Nu sitter vi här och fikar. Ska snart lägga oss för att sova, imorgon ska vi nämnligen upp i TID. Ja det har vi sagt hela veckan, men imorgon ska vi verkligen upp







NATTINATTI

Oh I'm gonna muster every ounce of confidence I have and cannon ball into the water

Maten smakade underbart, drack trocadero ur kaffemuggar eftersom vi inte hade några rena glas. Efter måltiden frös både jag och anna, hon löpte och hämtade täcket och jag tog på mig skinnjackan som låg bredvid mig. Smyglat jag är. Efter måltiden så åt vi lite godis, sen kom petter. Vidar orkade inte röra på sig. Stackaren som jobbar så hårt på kvantum.
Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på för roligt, jag och anna ska iaf tagga stadsfesthelgen som kanske alla andra i skellefteå gör? Aja, nu blir det annat, höööööööörs


If you thought I'd leave then you were wrong, Because I won't stop holding on

Kom just in efter en runda med anna, har haft väldigt trevligt. Solat cyklat och gjort annat. Vi låg på rovön ett tag och solade samt åt godis och drack trocadero. Sen ville solen inte vara framme på ett tag och myggor, knort och andra insekter ville vara under huden på oss. Så vi begav oss hem, lämnade av lite saker och drog på kvantum för andra gången denna dag. Köpte en sak till middagen. Vi har insett att vi nästan vart på kvantum alla dagar under den tid vi bott här..

Aja nu känner jag hunger, sen vill jag kasta mig ut igen! SES


WHOEVER YOU ARE

HEllu, har just ätit nudlar och ska strax formodligen iväg på picknick. Vädret är toppen och jag vill bara ut, slänga mig i gräset och stanna där. NÅJA nu ska jag ut. Inget innehäng för mig när vädrett är såhär. Bjussar på pics från göteborgsvistelsen tidigare i år. Vill ner och hälsa på jones igen, men hon kommer ju snart.
aja ZEZ




I don't know if I could stand another hand upon you, all I know is that I should



"Tiden ska ta mina tankar och bära dom långt bort där jag kan flyga. Djupet i livet kommer att dämpa min frestelse att leva för dig. Om jag skulle vara ensam, skulle tystnaden klippa mina tårar eftersom att det handlar om kärlek och jag vet bättre. Att livet är en vajande fjäder . Så jag la mina armar runt dig, runt dig. Mina ögon är riktade mot dig, mot dig och du ser att jag inte kan sluta skaka. Nej, jag kommer inte ta steget tillbaka, men jag tittar ner för att gömma mig för dina ögon. Eftersom det jag känner är så sött och jag är rädd att även min egen andedräkt kan få det brista om det var en bubbla. "
 

Minns du R?


Round my hometown memories are fresh

Nu blir det sängen, godnatt!


You bring me to life

Okej, det var riktigt kul att se på fotboll. Sol, och allmänt skönt väder, Izzy fick tillochmed en kompis. Kanske berodde på att hon stekte med solglasögon hela matchen? Matchen spelades mellan Myckle och Morön,  Nygrens gamla lag var igång. Sist jag såg morön spela var när en nygren visade upp sina talanger för sista gången i moröns tröjor. Aja, nu blir det tecknad disneyfilm och till det serveras blåbärspaj och glass. Sen kommer petter såklart.

Haaaaaaaaaaade





I can feel you all around me, thickening the air I'm breathing.

Alldeles strax blir det att dra ut med izzy och snygg-anna, vi ska se petters match. Kan bli kyl, sen ska vi hem och se på Alberts underliga resa och trycka lite blåbärspaj som mamma gjorde igår samt glass. Alberts underliga resa är en film som jag och anna medverkade i när vi var små, vi sjunger i en kör och känner inte alls varandra. Lite coolt att vi medverkade båda två, sen så är det ju en hel del andra kända ansikten med i den filmen. Sofia Sundberg står tillexempelvis en person bortanför mig under konserten. Året var 2002. Vill ni hyra den av mig så hör av er, riktigt underhållande.

When you left you kissed my lips, You told me you would never ever forget these images

Hellu,jag och snygg-anna klev upp kring tolv idag. Fikade, sen så slängde jag mig in i duschen. När jag var klar for vi på en promenad med izzy till kvantum för att handla middag. Gissa vad vi ska äta? Hehe...
Nåväl, nu ska vi fortsätta med matlagningen. Efter maten ska vi och se på petters match.
HADE


Söt-anna aka p-lady

Oh god how I miss you.


Bild lånad av Julia

Can I kiss your furrowed brow and calm your nervous heart, and if you've got to believe in something make it us

Gårdagen spenderades som sagt med en vän, vi såg film och tog det allmänt lugnt. Anna kom in genom dörren kring tre något, då låg jag halvsovandes i sängen. Jag och snygg-anna tog en lagom sovmorgon, sen gick jag och gjorde frulle som serverades på altanen/inglasnigen. Till efterrätt hämtade jag chokladen som vi hade i kylen. Just nu sitter vi ute, en fågel rundade hörnet på huset och höll på att flyga in i mig. Lite otäckt kanske? Fy..

Senare blir det städning på attityd och även middag och efterätt med mamma och pappa. Men nu orkar jag inte med denna burk längre.


En diskande Vidar.

I thought my problems would just dissipate. And all my pain would be in yesterday

Just nu sitter jag i inglasningen, lyssnar på musik inlindad i en filt. Vädret ät väl inte det bästa men samtidigt är det absolut inte dåligt. Snart kommer en kompis hit och vi ska bara ta det lugnt. Ingen orkar göra något annat än att sitta stilla. Har suttit och tänkt på att det är bara sex dagar kvar tills jonna kommer hem. Yes, jag längtar jättemycket. Ska krama om henne som ett fan kramar om dens rockstjärne idol.

Nu blir det annat till jag får besök, zez


I won't be far from where you are if ever you should call,

Halv-dålig dag (bortsett från vädret), har inte alls mycket att skriva eller säga så jag bjuder på bilder från igår och idag.















http://open.spotify.com/track/3lXWynIZXhJ7NYikmlx9nb

I've got another confession to make, I'm your fool. Everyone's got their chains to break, holding you. Were you born to resist, or be abused?

Mornin, sov mellan klockan 0600-1400. Var ganska skönt. Hade en trevlig kväll igår bortsett från några moment som hände. Kan berätta mer om min kväll senare kasnke, nu ska jag ut på picknick med vidar, anna, petter jag och en till tror jag. Smakprov från gårdagen kommer under
zez




Push it baby, push it baby. Let get out of control

Nu är det igång, allt görs klart för kvällen. Får se om vi hinner med en update innan vi drar ut. Ha en trevlig midsommmar, det ska jag ha. Snäppet bättre än skrälldusen,.

zez


Stop making plans, start making sense

Godmorgon, klev upp tolv. Ska jag vara ärlig hörde jag inte ens väckaren. När jag vaknade kändes det som att jag sovit jätte lite, som jag nyss hade somnat. Länge sen jag var så trött nät jag klev upp. Alldeles strax ska jag på picknick med annas familj, kan bli riktig trevligt. Ska vara där kring halv två. Så jag ska nu ta och resa mig härifrån och byta om.
Haaaaaaaaaaaaaade



Anna pratar med sig själv under gårdagens promenad.
"Jag gillar enkelt, JAAAA DET GÖR JAG"

Goodnight


You shouldn't have tried to play me, now I bet you hate me.

Åt just tacos, IGEN. Men har man rester kvar så äter man såklart upp det, sen tacos två dagar i rad har väl ingen dött av? Under måltiden fick vi finbesök av fanny och annas mamma. De skulle hämta upp Izzy. Annars då? Vädret har vart snudd på magiskt idag, varför kan det inte vara lika bra väder i morgon? Jag och snygg-anna ska ta vara på vädret och ta oss en långprommenix runt mobacken ikväll. Väntar bara på att anna ska bli klar så vi kan gå ut. Sen blir det en lagomt tidig kväll, ska försöka oss upp i tid imorgon. Senast klockan tio ska fröknarna holmström vara uppe ur sängen. Jag kommer ligga kvar längst, det vet både jag och anna. Samt alla andra av mina vänner. Nåväl, nu ska jag lyssna på musik sen ska vi dra ut.
Zez 





We're gonna sip this wine and pass the cup

Idag var det Moa och Izzy stund under den tid snygg-anna var och klippte gräs samt tjänade pengar.






Nu blir det stan, sen hem och laga middag.

Like you and the way that you're twisting your hair round your finger

Rubriken tycks nog passa in att tillägna snygg-anna, hon som alltid snurrar håret runt fingarna.

Aja, igår gick jag och snygg-anna och hennes hund izzy med petter hem, sen vände vi och gick en lång prommenix runt mobacken. Var ute från halv två till ungefär halv tre, riktigt skönt faktiskt. Myskläder och träskor. Somnade kring fyra kanske?Imorse så åt jag och snygg-anna frukost på altanen, och Izzy fick löpa på gräset. Alldeles strax ska anna dra och klippa gräs samt tjäna pengar och jag ska hoppa in i dushen och hänga med izzy tills anna kommer tillbaka.

Bjuder på en gammal bild på mig, varsegod.
Zez


This won't last longer than the rest of the day

Nu blir det nattprommenad med izzy, sen ska jag och förken snygg-anna lägga oss och slagga efter en trevlig kväll.
Natti




Obs, kolla in gästbloggaren på annas blogg.

Standing in the hills

Åt just en jättegod middag, men man kan inte misslyckas med att göra tacos. Jag och snygg-anna sitter kvar och småäter, under måltiden har vi snackat i varsin telefon. Socialt. Men när nöden kallar kan man inte lägga på i örat. Min syster berättade under samtalet att hon och alexander hade blivit bjudna av farmor ner till skåne över midsommar. De ska alltså bo i Håkans hus i Viken i skåne, träffa min kusin och leva som kungar. Nejdå jag är inte alls avis!

Näe men nu orkar jag inte skriva mer, ska fortsätta mitt ätande! HADE

Obs, kan inte ladda upp bilder för att blogg.se vill inte ge efter efter flera-flera försök.

Goodnight

Tidig kväll , nattinatti


Let's close our eyes

Snygg-anna levererade en mycket god middag. Duktig av henne, kände mig lat som satt vid dattorn och snörde ihop en spelningslista åt henne medans hon lagade mat, dukade fram och sedan efter maten dukade bort och diskade undan. MEN jag ska ju bjussa henne på middag på torsdag, så det är något att se fram emot.

Idag hade vi en personlig guide på kvantum, Vidar gick med oss. Hämtade vissa saker och bar korgen. Jag och snygg-anna handlade för 191 svenska kronor. Då köpte vi bland annat, cola, trocadero, saker till tacos, te och så vidare. Just nu sitter jag och förken holmström mittemot varandra och funderar om vi ska fara på kvantum och köpa godis och kanske  något vi kan göra ansiktsmask av? Vi ska nämligen ha tjejmys ikväll och se på film! Det förtjänar vi tycker jag.



Grattis Rebecka, förlåt att jag aldig sa det igår. MEN jag ville spara det tills vi träffades i verklgheten, tänkte ge dig världens största grattis. Men jag klarade inte av att hålla mig, kände mig så svinig!

Na na na na na na na

Snygg-anna har INTE ringt ännu. Sitter här hemma, skorna är påknytta sen två timmar tillbaka då jag var klar. Fick ju ett tips från en "Beundrare" om att jag skulle skriva mer om min systers karl för att få mer besökare. Säger bara såhär, klicka på bilden eller googla på Alexander Nygren. Då finner du all tänkbar infomation om denna "kändis", både på nätet och på bilder. Finns även tillfälle att jag kan fixa hans autograf för en summa pengar.


I ain't standing alone no more

Jaha vad gör jag? SItter i köket och väntar på att fröken homström ska bli klar på stan så vi kan dra och handla på ICA, har vår handlarlista på alla möjliga språk framför mig på bordet.. Blev ingen update igår, jag och anna hade fullt upp med att dricka upp en hel glockenguld, trycka kladdkaka och chilla till meangirls. Petter kom förbi efter sin träning oxå. Jag och snygg-anna som skulle sova klockan tolv slutade med att vi somnade kring 3. Eller ANNA somnade då.

Vad händer ikväll då? Inte den blekaste om jag ska vara ärlig, får se vad vi hittar på. Fortsätta vilja ha hem min syster och karln hennes är i alla fall en del av min vardag tills den dagen kommer. 10 dagar kvar

Nej nu är jag helt uttråkad och less att sitta här, snyggingen borde ringa alldeles strax så vi kan mötas. Om inte så växer jag fast här i mitt blogg-läsande.



Snygga brudar under en "cykel-olycka" sommaren 08

I feel so untouched right now

YEAH, vi är framme. Vi har packat upp alla saker, bäddad sängen och gjort oss som hemma. Snygg-anna står och skär korv just nu. Vi ska ha en romantisk middag, alldeles strax ska vi duka upp fint på bordet. Ikväll ska vi nog bara ligga i läggan och trycka i oss kladdkakan.

Maten kokar över nu, update sen. Kanske



Bjussar på en bild på gela!

Because she's hot hot, chitty chitty bang bang,

Nu far vi snygg-anna


In these eleven minutes I could teach you what I am

Klev upp för 20 minuter sen, just nu packar jag för fullt. Hoppas att jag får med mig allt. Snygg-anna och hennes mamma kommer och plockar upp mig imon en timma, då ska vi och handla på kvantum sen ska vi bli droppade på mobacken. Gör en update där ist, för nu måste jag packa som en tok. Ska inte glömma kladdkakan!


Make the time go faster



12 dagar kvar



Nygren måste ju vara med på ett hörn!

I wanna write his name in the sky, I wanna free fall out into nothing

Jaja, sitter i trappen än. Har inte orkar resa mig från den sen jag tog ut kladdkakan. Detta har resulterat i att jag har brytit röven. Men jag får skylla mig själv, inget att göra åt saken. Har väntat på att snygg-anna ska komma tillbaka efter hennes kladdkakeätande som hon började med för cirka 30 minuter sen. Börjar fundera på vad kvinnan gör egentligen! Jag ska iaf plasta in min kladdkaka och ta med den till destination mobacken imorgon. Känner att det får räcka med cola och chipsen ikväll.

Bjuder på en bild på mig och snygg-anna, och ja anna du kommer få heta så livet ut. Isabelle är oxå med på ett hörn! Nu blir det att inta positionen i soffan med cola och chips och hoppas att det är något bra på tv. Efter det blir det att sova, det är ju inte vilken dag som hellst imorgon!


I'm tired of being what you want me to be

Gårdagen blev inte som planerat, men det betyder inte att jag hade tråkigt. Kvällen spenderades till en början hos p-lady, sen hos teglund med johannes, robin, frida jenny och p-lady såklart. Efter det så drog vi ut, begav oss mot sidtjärn där det var storfest. Träffade mycket folk som man inte sett på skitlänge, var riktigt trevligt vill jag påstå! Min kväll bestod av trvligt folk och halvtaskigt väder. Själva området som brukar var bolidenmarknaden var en flopp iår, men det har ju sina anledningar.

Just nu sitter jag i trappen och slickar av skålen med kladdkakesmet, ska alldeles strax ta ut kladdkakan från ugnen. Funderar på att smaka ikväll eller spara den till imorgon och bara äta chips och cola ikväll. Måste hursom lägga mig i tid, längtar för mycket till imorgon. Då snygg-anna, så bär det av!

OJ-OJ-OJ vad jag taggar!


Audi 100 sladdah!

abbi med audi 100 sladdaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111



/ limpan och jååpe


Now is your time and you know where you stand

Jadå, just nu är jag i boliden. Sitter i P-ladys rum och lyssnar musik. Limpan ligger i sängen och P-lady snackar i telefon med Teglund. Tack och bock att det inte regnar ute, det hade gjort det ännu mer omöjligt att göra någonting i boliden. Näe nu var jag elak, visst kan man hitta på något här. Ikväll ska vi ut i boliden, vad som händer är tyvärr oklart än så länge. En sväng förbi sidtjärn och området krig det ska vi väl hinna med.

Såg lite av en fotbollsmatch när jag kom till boliden, det resulterade i att linda fick åka iväg med ambulansen. Önskar henne lycka till, ryktas om att hon bröt något i nacken. Hoppas på det bästa i alla fall.

Men nu ska jag sluta dryga vid datorn. Hörs och ses.
Klickbara bilder på mig och p-lady



Now, what the hell are you waiting for?

Men absolut, jag kan konsten att sova till långt efter jag har planerat. En nyvaken Moa sitter nu i köket inllindad i täcket och väntar på att det ska komma något varmvatten så jag kan slänga mig in i duschen. Annars då? Näe skulle enbart vilja skära bort myggbetten på mina fötter som kliar sönder, tur att jag kan äta lite godis som plåster på såren. Skulle hells vilja ha en riktig frukost/lunch kalla det vad ni vill, sen skulle jag vilja duscha. Nog om det, ikväll blir det boliden med P-lady och Teglund. Vad exakt vi ska hitta på är något som är halverst oklart, men det blir något som vi diskuterar på plats. Boliden-marknaden är somsagt i full gång och såklart måste man kolla in den, det är ju trots allt standard för alla som bor eller har bott inom Boliden området.

Nåväl, nu ska jag gå från datorn. Vill se vad min far gör på taket! Förmodligen fixar han till plattorna, men man vet aldrig! Sen ska jag även se till att jag får köra till Boliden. Ses efter vägen gott folk.



Hoppas bilden gör er lika hungrig som jag är.
HAAAAADE

Welcome to my world

Yepp, jag ska kriga med en ny blogg igen. Kunde hålla mig i 3 månader utan att blogga. Får se hur denna blogg lyckas hålla sig vid liv, det brukar resultera i att jag aldrig orkar uppdatera. Som ni ser vill min header inte riktigt rymmas helt, men brydde jag mig om det?`Näe jag känner att jag inte orkar göra om den något mer, blir ett senare projekt så ni kan väl få skratta åt den så länge om ni känner för det.

Nåväl, igår gick vi thorenare ut skolan. På kvällen blev det fest med roligt folk, vi var hos snygg-anna och hade brödparty. Var riktigt trevligt faktiskt. Drog ut kring nio för att ta oss till stan, men fastnade efter vägen med några folk. Krigade oss mot stan, fick hämtning vid polisstationen och sen skjuts till bonnstan för att glo på lite folk. Där mötte vi två snygga damer som döpte om mig och anna till Brooke och Peyton. Tillsammans följdes vi åt till kyrkholmen för att träffa ännu mer folk. Vistelsen på kyrkholmen varade inte så länge. Jag, Anna, Mimmi, Vidar, Petter och några till började dra oss mot Petter. Klockan sju imorse klev Moa Holmström in genom dörren på andertorp. Fikade med mamma och pappa som skulle på jobbet och sen la jag mig i sängen, vaknade halv fem på eftermiddagen av att amanda kom och knackade på. Efter någon timma drog jag, mamma och pappa till svanström där vi nu befinner oss. Ikväll har jag kollat på linneas getter, sett film och tryckt chips, dip, fanta och godis. För tillfället sitter jag och lyssnar på Milow-You don't know (acoustic version) och ska alldeles strax ringa fröken strandelin för att planera morgondagen som förmodligen spenderas i boliden.

Aja, nu ska jag ta och lägga mig eller något. Men såklart bjuder jag på några bilder från gårdagen, finns många som ni aldrig lär få se. Har dock inte alla bilder som togs så om ni vill se mer så borde ni klicka in er på denna blogg.






RSS 2.0