i think we have an emergency

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart gå ner. Fika sen trycka något gott, halvsova på soffan tills andra halvan av familjen kommer hem. Jag mamma och zaida är här, men tre stycken efterlängtade är påväg. Detta blir dagens sista inlägg, ska nämligen uppdatera och slå av datorn alldeles strax. Sov gott

redhead 07.


idag - 7 dagar kvar

look what you did, is this how you wanted it to be?

Blir en hemmakväll, är så slut sen så är det regn ute så jag var inte så sugen på att dra någonstans. Har damsugat hela övervåningen, mamma tog nedervåningen och nu målar hon. Vad jag ska göra ikväll är att slappa, vänta på jonna, alle och pappa, se någon film och trycka något ätbart. Hittade en bild på datorn med mig och annas skitsöta hund när vi bodde på mobacken. Allt jag hade att bjuda på för tillfället, ska kasta mig ut nu och gå med min hund som är betydligt större än annas.





Allison Iraheta, 17 år (född 27 April 1992)
Otroligt duktig enligt mig, grym röst.

sometimes love comes around

Har precis handlat i boliden, nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar över hur jag ska göra ikväll. Ha myskväll hemma eller dra till stan och vara med några brudar. Får se vad som händer, jag har då inte bestämmt mig ännu så. Har tyvärr inte något spännande att berätta just nu. Förutom att jag saknar dessa personer på bilderna under, var för länge sedan nu. Funkar inte att det är såhär.


just keep our fingers crossed that this allegation is true

"Jo det är sant. Värmen kommer i augusti
30-dagarsprognosen från SMHI bjuder på äkta solsken"

Aftonbladet


nothing compares to a quiet evening alone

Hejsan, sitter i mitt rum. Har varit vaken i någon timma. Hade tänkt dra till havet idag, men vädret ville inte ge med sig. Sådant som händer! Jonna ringde just, de har packat bilen och är nu påväg hit. Imorgon får jag träffa dom, får mina saker osv. Så lördagen ser än så länge väldigt lovande ut.

Vad som händer ikväll är ännu oklart, jag har inte planerat klart va jag ska göra eller vad jag orkar göra. Så det ser vi hur det blir.

Osminkad moa som är barnvakt åt världens sötaste unge. Jag längtar till nästa gång! Obs, vad hände med min högra hand? Bara på min dator den ser mörkgrön ut?

Blow away

näe jag orkar inte gå till linnea, jag är så trött efter denna dag. Har somsagt varit vaken sedan halv sex. Jag ska bara ta mig lite fika sen krypa ner i sängen. Godnatt

På lördag


I have made it

Klickade just hem ett par nya skor, leverans vecka 33-34. 600 kronor fattigare, men vad gör det.

Stan med bexx^

i'm with you

Dagens utflykt var otroligt rolig, kom hem med tre koftor, ett par jeans, en ring och en kjol. Allt detta för ca 1 100kr. Amanda hittade sig några riktigt fina saker hon med. Hela dagen flöt på precis som jag hoppades, vädret var magiskt. Ja allt var bara på topp. Nu har jag provat det jag köpt och ska snart gå över till Linnea igen. Lutar åt att vi ska se någon bra film ikväll, imorgon väntar eventuellt lovande planer.


i aint missing you

Ja, kolla på klockan. Helt sjukt, klev upp halv sex. Ska göra mig klar i lugn och ro, sen dra till stan, plocka upp amanda. Sedan blir det en heldag umeå. Spännande

oktober-december 07

anyone?

Är det någon som är intresserad av dessa skor från nelly, storlek 39. Min vän funderar på att sälja dom pga för stor storlek om någon är intresserad. Kommentera under med er mailadress eller liknande om ni är intresserade!



SÅLDA

these are the words who will tear you apart

Nu har man kommit hem från stan, hunnit till boliden en sväng samt ätit. Var riktigt trevligt at vara med anna idag, sen var ju vädret helt grymt. Vilket det fortfarande är. Hittade två tröjor på stan som jag kasnke ska köpa om ja inte hittar något annat i Ume. Vilket jag tror jag gör!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda för en heldag med amanda. OM jag längtar, kommer bli sjukt kul. Nu kom det visst någon, zaida håller på skälla ihjäl sig. Måste gå och kolla vem det var samt ringa amanda.
Bildbrist reslulterar i att sånnahär bilder läggs upp. 10+ heels och ni är nästan lika långa som mig.

it's looking like im losing this fight

Har just snackat med jonna, väntar på att hon ska ringa igen. Vi snackar om vad hon ska köpa åt mig, inte lätt när man inte kan se sakerna. Ska inom loppet av 60 minuter köra iväg till stan. Tacka gudarna för det underbara vädret, håller tummarna att det är såhär hela dagen!

my mind is quite sure, what it is longing for

Har just slutat prata i telefon, kollar på kläder och drömmer mig bort till göteborg till jonna samt L.A till min efterlängtade kusin!! Ska pallara mig ner till dig, ska bara samla ihop en mängd pengar! Trodligtvis blir det nästa år!!

Näe, nu måste jag sluta med detta. Blir alldeles för sugen på att dra iväg" Nu blir det fika sen sängen. Godnatt

Emelie och Marvin, förbered er. Nästa år kommer jag!

when i knock you down

Jonna har nu köpt lite saker åt mig, men en viss summa pengar finns kvar. Skorna vill jag fortfarande ha, hoppas dom kommer in i min storlek. HAr inte gjort så mycket idag, provade en frisyr som jag hittade i en tidning så där hade jag lite tidfördriv! Ananrs har jag inte gjort mycket förutom att varit riktigt arg på min dator som hållit på uppdatera sig i TRE dagar nu. Och under tiden är den inte bara lite seg, helvette. Tålamodet är inte på topp heller right now. Men men!

Nu sitter ja och äter en glass, kom just från Linnea. Ikväll blir nog en tidig kväll, ska börja vända dygnen. Sen ska jag även på stan med p-lady imorgon. Umeå på torsdag. Jag längtar. Här kommer en bild på min ume-partner.

världsklass

nothing gonna change

Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik. Klev upp innan tolv idag, hade väckaren på tio. Menmen, kan inte alltid gå så bra att kliva upp. Har snackat med Jonna flertalet gånger idag, hon har köpt lite saker åt mig. Men ett par skor som jag absolut ville ha fanns inte i min storlek, jaa vad gör man? Annars idag händer väl inget speciellt, vet inte om jag ska pallra mig ut på en runda idag. Förhoppningsvis hittar jag motivationen som jag tyvärr inte har just nu.

detta skulle jag vilja göra just nu

It gets brighter in my heart somehow I don't know why this is, But it's what I'd like to know

Mackorna och mjölken satt perfekt, nu återstår bara tvätta ansiktet, smörja in mig, borsta tänderna samt sova. Ska stänga fönstret strax också, börjar bli lite väl kallt. godnatt

countdown
5 dagar


11 dagar

you don't buy me flowers

Just nu sitter jag i morgonrock och lyssnar på musik, ute är det kvällsol och molnfritt. Håller på att snacka med min syster om vad jag ska ha från götet, zara, weekday, topshop, H&M trend? Vad ska jag välja, vad vill jag ha? Svårt när jag inte hittar något på internett, har nämligen kollat för mycket. Slutar dock med att jag drägglar över skor hehe. Min lön sitter på hennes konto och hon får fria händer, hela lönen ska hon få sprätta. Och vet ni vad? Jag kan knappt bärga mig, hoppas hon hittar något som jag förälskar mig i. Blir nog inga problem!

Jag funderar över om jag ska göra mig några mackor, eller trycka natur chips. Konstigt nog lät mackor mycket godare. Så jag ska trodligtvis gå ner och göra mig några, men först ska jag lyssna på lite musik. Hittade för i övrig denna när jag kollade igenom några bloggar. Tyvärr känns det som en typisk låt när skådespelare ska göra en låt, kanske lite paris hilton känsla över denna? Dock är Hayden så fuktansvärt vacker så det gör inget, dock tåls låten att diskuteras.



i know this is just the beginning

Precis när jag skulle bege mig ut började det ösregna, detta pågick i kanske 5 minuter. Sen vart det bra väder igen, så jag kastade på mig kläderna och for ut. Jag måste erkänna att det gick bra att springa idag, vädret var riktigt skönt att springa i. Plockade en bukett under min runda och en timma efter start var jag inne. Maten var precis klar så tajming hade jag iaf. Duscha kan jag tyvärr inte göra än, något är fel på vattnet så om ja duschar nu blir jag skitigare än jag var innan. Så jag får sitta här en stund till tills det löst sig. NU ska jag pumpa musik och dansa runt i mitt rum, såhär borde alla dagar vara. Ja, detta är en otroligt bra början på något nytt. Bjuder på en bild på min vän mathias som jag ser allt för sällan.


the time has come



Var faktiskt förvånad när jag vaknade och solen sken utanför mitt fönster. Minns knappt när det hände sist... Blev i alla fall väckt av en busig två-åring och hennes mamma. Har varit halvslö hela dagen, men men. Smällar man får ta. Tidig kväll ikväll ska jag nog satsa på.

Så moa, vad står på dagens schema?
Träffa moster och kusin som kommit hem från göteborg - check!
Ta en powernap - check!
Dra en löparrunda (måste komma igång igen)
Duscha och äta
Sova

Call It Karma

HAr oätit, ÄN. Nu känner jag faktiskt en del hunger. Har suttit på datorn som är väldigt seg eftersom den håller på att uppdatera sig, i flera timmar. Tyvärr... Hittade dock några gamla bilder på apberget i en mapp som jag gjort osynlig för alla. Där jag slängt in massa bilder, är glad att jag gjorde det. Alltid kul att kolla på. Här under kommer iaf en på mig som togs för lite mer än ett år sedan. Nu ska jag kolla vart middagen håller hus.


It doesn't matter if all my friends latch on to this. There's only one acceptance that's not later dismissed.

Skönt, jobbet avklarat för helgen och det har precis slutat regna. Middagen är inte påbörjad ännu, men jag är inte rikigt hungrig än. Åt lita för mkt godis när jag körde hem kanske?

Ikväll ska jag ta det lugnt, ska packa ner allt godis, chips och dricka som blev klar sen gårdagen samt ta med the unborn till linnea.

Trästocks 08 med moa edström, amanda BJ, hanna we, p-lady elin och vickan(?)

i dont know if i can yell any louder

Gårdagen var mycket trevlig, den började med filmkväll plus kortspel hos mig. Filmerna var the unborn och yesman. Vi åkte sedan vidare till boliden, åt hamburgare hos anna samt såg tv. Efter ett tag så körde Anton hem mig. Jag har haft så underbart kul med dessa otroligt sköna personer, är bara synd att vi inte umgås så ofta. När jag kom hem gick jag på mejo en sväng, där var mamma kicki anders och tjuren som han så fint kallas haha. Var social en stund, men löpte snabbt hem till Linnea och kollade hur hennes kväll varit på bröllopsmiddagen och sjävlaste bröllopsfesten. Hade velat vara där, men jag hade andå väldigt trevligt!

Just nu sitter jag i mitt rum, mormor och morfar har precis åkt härifrån. Vad som händer idag är halverst oklart, fransmartin kommer och hälsar på sen ska jag dra till stan och jobba. Allt som är planerat än så längre, sen eventuellt filmkväll med linnea.

Så beratta för mig, när hade ni tänkt vara med mig då?

I forgot to say out loud How beautiful you really are to me

Kom nyss hem, bröllopet var riktigt fint. Satt och höll tårarna hela tiden, ni som känner mig vet att jag inte har svårt att gråta. Mamma sjöng, Lina var riktigt vacker, känslan, ja allt var hur bra som helst. Synd bara att kameran var i boliden... Tur att Linnea fotade iaf, tog bara en bild på paret. Med mobilen, så kvallan är inte den bästa.

Jag körde från kyrkan, vi for till stan, hyrde två filmer och köpte godis, chips och dricka. Ikväll väntar en filmkväll med endast trevligt folk. Jag längtar. Nu lockar maten, hade

Is anybody ever truly complete? Or are the better ones just better at believing?

Nu drar jag mot bröllop. Jag är nog en av de få som står över pdol i år...


There's only one acceptance

Hejsan, sitter just nu hemma i svanström. Kom hem för nån timma sen, en kanske? Inte så stor koll men! Gårdagen var väl trevlig, träffade gamla klasskompisar och så. Hade tänkt lägga ut bilder, men NÄE jag glömde påsen med smink, kameran, tandborsten och andra saker hos anna... Menmen, det är lugnt. Jag får det när jag får det, dvs ikväll. Är hundvakt åt min hund ikväll, så det kommer hit lite folk så ska vi ha filmkväll. Mycket trevligt tycker jag!

Jag ska strax klä om, ska nämligen på bröllop! Då skulle jag haft min kamera.. men men, man kan inte alltid få som man vill!

I brist på bilder, lägger jag upp denna

it's sneaking up on me, no matter how collected i seem to bee

Jag är nog en av de få som drar dissen till PDOL i år. Visst hade vart kul, men har inte pengar. Prioriterar umeå nästa vecka istället! För tillfället så pumpar jag musiken på max, klär om och ska snart dra till boliden. Klockan 1400 ska jag befinna mig i p-ladys lya. Ja denna kväll kommer nog bli riktigt rolig!

Nu ska det sista packas, hadehoy

How did I become so obnoxious? What is it with you that makes me act like this?

Jag är vaken, sitter med handuken i håret och nöter blow away. Samma som igår! Jag har tillochmed hunnit med att fika, så jag kommer hinna i tid till dig p-lady!

Annars då? Det regnar inte, jag är på strålande humör och har en trevlig dag väntandes framför mig.

Te extraño amigo

If you're looking for thrills then get cold feet

Nu blir det sängen, ryggen värker. Som ett skrik på hjälp, JA JAG MÅSTE TRÄNA. Gymkort är min högsta önskan just nu. Ska bara lyssna på denna låt minst en gång till, ja jag har fastnat för den! (obs spotify länk). Låten är iaf Blow away - A Fine Frenzy. Jonna, du skulle nog gilla denna låt!

Godnatt sägs med denna bild. Skorna som behöver träffa skomakaren och lägenheten jag vill tillbaka till snarast.

i wont be far away

Sitter fortfarande i mitt rum, linnea har just gått hem och jag sitter och njuter av min portello som jag hämtade på mejo. Det satt helt perfekt vill jag lova!

Jag ska alldeles strax sova, är en dag imorgon också. MEn först ska jag gå igenom alla bilder på mig och rebecka. Finns ärligt talat INGEN bild där vi är normala på, villa hitta en "fin" på oss två tillsammans. MEn fyfan, dom borde raderas. Vi var vekligen inte seriösa och jätte fula, eller inte bexx då som alltid är en puma;)


förlåt bexx för denna bild, men detta är precis vad jag kommer sakna när du byter linje till hösten.

They say that scent is the strongest sense that's tied to memory.

Chenna, sitter fortfarande i mitt rum. Linnea har nu kommit på besök, och jag har olika sminkningar i mitt aniskte. Ser ut som en färgkarta, men det gillas. Regnet faller utanför mitt fönster och det ryktas om regn imorgon. TUR att jag är inne hela dagen iaf, är lite mer sund om de som befinner sig på PDOL under dagen. Funderar när den riktiga sommaren ska komma? Någon som vet det?
Detta samt 30+ grader skulle inte sitta helt fel just nu.

nothing is impossible as long as we are determined to succeed

Kom ganska nyss hem, var som sagt på stan där jag sprang på Vidar, har inte sett karln på evigheter. Men jag hann även en sväng förbi pappas mcklubb. Samt köpte pizza. Nu är jag mätt, kanske lite för mätt..

Sitter för tillfället i mitt fönster, bläddrar igenom H&M s höst katalog. Tyvärr så gör det att man känner att det verkligen snart sensommar. HAr det varit en riktig sommar än då? Nja, inte direkt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, prova några sminkingar. Fick lite ideér idag. SKa även sova tidigt, har en mkt trevlig kväll i boliden imorgon framför mig. På lördag är jag bänkad här hemma med en hund som sällskap, någon som vill umgås med mig? I sådanna fall, slå en signal.


nämen kolla vad jag hittade, en bild som bexx gjorde i början av ettan. Ja bruden, jag saknar dig. Till veckan blir det av?

My mind isn't quite sure what is has bargained for. But my heart is in time with with the consistent beat.

Morning, vart klarvaken sen tio kanske? Väckaren stod på 0900 men som vanligt så vilade jag en extra timme. Har precis varit ute med min hund, gick och väckte linnea. Alldeles snart ska vi fara till stan, har som sagt några ärenden jag bör göra!

jag och p-lady för flera år sedan. Gick sjuan eller åttan?

well this time i wont let you run

Börjar bli lita halvkyligt med öppet fönster nu. Händerna är iskalla och jag sitter inlindad i min morgonrock. Nästa på schemat för dagen står sömn, för imorgon ska jag till stan. Har några ärenden jag måste göra.

Godnatt säger jag med en bild på jag och min skönhet från 2007

i't doesn matter if you act like me

Just för tillfället sitter jag vid datorn med gitarren, har öppet fönstet och lyssnar på bäcken som forsar förbi utanför. Har försökt lära mig lite låtar. Har lyckats lära mig lite iaf. WIIEHO

Såg när jag kom in genom dörren till mitt rum att mamma lagt fram en bikini som hon hade när hon var ung. Har velat ha denna bikini hur länge som hellst. Blir spännande när jag provar den om jag kan ha den! Här kommer en bild på den iaf.


i'll take the buss right back home

När jag ska bädda min säng hittar jag en lapp under min kudde. Från Linnea.
De enda som förstår detta med karin stenvall är jag jonna, linnea och anna. Men ack så kul, barndomns minnen

Men nullah och mrs boss kommer  från australia.


Följ min blogg med bloglovin

behind the sea

Vad gör jag? Jo jag sitter vid datorn, håller på göra en sak i ps åt min pappas mcklubb. Ska bli någon typ av lapp till en mcklubb i luleå som firar 30års jubileum nu på lördag. Minns blacksmiths 30års jubileum förra året, jag och amanda. Riktigt kul!

Nåväl, nu ska jag fortsätta med detta. Kolla efter kläder och skor, funderar på att unna mig ett par nya heels. Har jag gjort mig förtjänt? Nja. Ska iaf klättra upp och sätta mig i mitt fönster och dingla ut med benen nu, vart ju så fint väder heöt plötsligt. Sen beräknas ett besök till fröken nyström.

HAde


psst, spana in brilorna i fönstrer jag hittade när jag gick igenom garderoben!

i don't want to hear it anymore

Sitter i mitt rum just nu och lyssnar på musik, funderar på om ja ska fara på pdol på lördag eller inte. Väldigt svårt val..

Idag har jag inte gjort så mycket, tog en powernap i soffan. Sen kom mamma och trängdes med mig så sov vi båda två. Jag har även snackat med fröken bjurman. Blir en tripp till umeå nästa vecka, en heldag med henne. Kommer bli riktigt kul!

Nu ska jag fortsätta mitt letande efter kläder på topshop, weekday och zara. Tips är absolut inte förbjudet.


old pic på linnea

one day remains

Kom nyss hem från Linnea. Vi har vart ute en sväng, sen så har vi kollat klipp och spelat gitarr. Efter det så tog vi oss fika och såg Patrik 1,5. Väldig bra tycker jag!

Nu ska jag avsluta denna goda macka, göra mig klar sen lägga mig i sängen. Hade tänkt lägga in nya bilder, men internet vill inte ge med sig. Så blir inget med den biten. Lägger in en från något annat inlägg istället!

Godnatt

But suddenly you needed freedom, You felt the need to break free, You started drowning in your sorrow, You didn't wanna know I had the key

Sitter just nu i svanström på bänken vid fönstret, regnet har just lagt sig. Fick en impuls att nöta anouk, så det är just det jag håller på med just nu.

Igår bakade jag och linnea, sen så såg Australia. Den var faktist bra, så ni som inte sett den tycker jag ska se den!

Nu ska jag städa mitt rum samt spela sjukt hög musik, måste ta vara på den möjligheten att spela hög musik när jag är här!


Anouk

my desire















i do not hook up

Kom just hem, har skjutsat Mia och Linnea till tåget. Nu ska jag bara duscha sen gå äver till Linnea för ikväll ska vi se film.
Här får ni lite bilder på kusinen"




speeding cars

Hellu, sitter just nu i mitt rum. Har snackat lite med min syster på morgonen, får ju somsagt lön snart så jag ska be henne köpa något åt mig därnere på topshop, monky, H&M trend eller weekday kanske? Min moster ska ner så sakerna kan skickas upp hit med henne om jag vill det. Har inte kollat upp vad exakt jag vill ha, men jag har ju tid på mig!

Alldeles strax ska jag köra till boliden, jag och min mor ska handla lite. Ska bjuda mi moster och lillkusin på middag idag innan vi skjutsar dom mot tåget.


två personer jag vill ska komma hem!

just fake it

Sitter just nu och äter jorgubbar, glass och choklad. Blev inte någon film hos linnea. Skulle bli så sent, så jag stannade hemma och ska alldeles strax ta och lägga mig. Imorgon hoppas jag på en toppen dag, skulle sitta som pricken över iet.

NU sängen men först en bild på det där goda som just nu ligger i min mage, natti natti



BTW

Följ min blogg med bloglovin

you should know that the lies won't hide your flaws

HEMMAAAa, städningen är över och middagen var rejält god. Åt hela hamburgaren och massor med pommes. Men under färden mot stan, när jag satt bakom ratten så vart jag vrålhungrig igen. Nu är jag tillbaka till det normala,från att äta som en karl och vara mätt i flera timmar till att äta som en karl sen tio minuter senare vara lika hungrig som innan maten.

Ikväll ska jag förmodligen vara med Linnea och se film. Först blir det mejo en sväng för att köpa en dricka.

today


when i'm gone

Hejsan, ligger på mage i min säng och kollar bilder. Ska snart kolla hur det går för maten. Ska grilla hamburgare, vilket nysse familjen oxå ska göra. Samt de som är på mejo. Idag har mina och linneas förldrar levt grannlivet, papporna drog iväg tillsammans på motorcykel och mammorna har jobbat i trädgården hos mig tillsammans. Ganska sött.
Efter maten måste jag in till stan, ska nämligen jobba på attityd. Känns jobbigt, men jag får ju pengar så det blir bra i alla fall.

Jag är lite halvdålig på uppdatera, men det har sina anlediningar. Sitter inte vid datorn när jag är här ute, sen har jag inget vettigt att skriva. Eller jo, men inte orken att skriva ner allt;) Men i alla fall, nu ska jag fortsätta kolla bilder och hungra ihjäl. Bild på mig när jag var brunett, dagen innan jag började göra mig blondare. Velar mellan att bli mörkare eller låta håret vara. Kan inte bestämma mig, så hjälp.


these are the hills

Hejsan, blev ingen uppdatering igår. Spenderade kvällen med några väldigt snygga personer. Har inte en enda bild från kvällen.

Idag har jag varit på släktträff i umeå, var riktigt kul att se alla. Har inte sett de flesta på jaa, låt oss säga 10 år? Synd bara att vissa inte kunde komma!
Nu är jag iaf hos linnea, ska vara social med henne. Har inte så mycket mer att tilläga.

Här, en otroligt charmig bild på mig.


only time will tell

HEllu, sitter i mitt rum i svanström. Äntligen, för er som inte vet har jag inte haft just detta rum på två år eftersom mina föräldrar har haft det. Men nu är det mitt igen!

Igår var jag ju med två riktigt fina damer, vi hade faktiskt väldigt roligt. På kvällen såg jag och anna 14 suger, har inte sett den filmen sen den var på bio tror jag. Somnade gjorde vi närmare klockan fem.
Här har ni tre bilder från gårdagen. Nu ska jag duscha och ringa fröken holmström.



Battle cry

Sitter just nu hos p-lady med honsjälv och elin. Ikväll har vi gjort lite olika saker. Vad vi ska sen är fortfarande oklart. Nu ska vi i alla fall slita oss härifrån.

Slänger in två bilder, en på elin och en på p-lady aktiv i lekparken med systerdottern.


¨

i just can't get enough

Nu är jag i boliden hos p-lady. Körde hit, var väldigt roligt. Som det alltid är! Vad som sker under dagen är ännu oklart. Men säkert något roligt! Blir inte så mycket mer att skriva nu, kanske blir något senare.
Bild på två snygga tjejer

i can't keep telling myself what i want to hear

Blev ingen visit av p-lady. Vi bestämmde istället att jag kör till boliden imorgon och så skall vi umgås.
NU blir det en repris på igår, löparrunda. Sen sova, längtar tills imorgon!!!!111

moa och p-lady bomb, äldst kommer först. ÖNSKAR jag kunde hitta skivorna med gamla bilder. Dom kan eventuellt finnas i stan om jag inte har helt fel.






yes, I really like you

for you i will

Ja jag sitter här ännu. Har åskat och regnat, men det spelar ingen roll. Har utanför mitt fönster en regnbåge med kraftiga färger. Aldig sett en sådan skarp! Anna frestade mig med chips och dip över msn nyss, vilket jag anser som inte okej. Just nu skulle jag vilja ta bilen, köra någonstans och bara äta i mängder. Nåväl, jones eller moa på bilen under? Går inte att gissa fel.

If you can't decide now, you never will

Helllllu, var på bio idag med min moster. Var väldigt trevligt, men som ALLA gånger jag ser bio dricker jag för mycket och krampar i slutet ungefär. Att jag aldig lär mig? Nåväl, annars har jag inte gjort så mycket. Sov en lång natt, klev upp klockan elva imorse. Ikväll vill jag bara ligga inne med tända ljus och se på en bra film. KAnske lyckas så bra att jag lockar hit p-lady? Who knows. Allt jag vet är att jag ska lämna denna dator nu i befintligt skick och gå och göra något annat.


this day

idag har jag tvättat bilen, kört bil, kört lite mer bil och varit med linnea. Samt fått två skärsår på fingrarna från bilen vilket inte är okej. Kommer inte updatera så ofta nu när jag är i svanström! Men nås på mobilen OSB ring, har inga pengar!


tonight i'm not afraid to tell you what i feel

Hellu, Jonna och Alle har nu farit. De har tillochmed hunnit landa i stockholm. Själv sitter jag i sängen och håller på att packa ihop det sista, ska nämligen dra upp till svanström. Idag är det fint väder, som jag längtat! Känns lite halvjobbigt att denna dag sak tillägnas att fortsätta rensa huset. Har även jobbet att städa bilarna att göra.

Nu ska jag koncentrera mig på att packa. Anna Holmström, ring när du ser detta!

to

Hanging by a moment

Innan jag går och lägger mig måste jag bara gratta min vän som fyller 17 år idag. Grattis!



Godnatt

still holding on, been waiting so long for your incredible touch

kom nyss hem, vart i svanström hela dagen och plöjt. Vart ca 10 sopsäckar och det är bara början. Klev inte upp klockan nio idag, sov till ett ist. hehehe...

Nu ska jag ner och fika gott med familjen + tobbe och sofie. Jonna och alexander åker hem imorgon, klockan halv sju går planet från falmark. Så upp i tid ska vi alla. Tänk att det gått två och en halv vecka sen dom kom. Helt sjukt.



Time is gonna take my mind, and carry it far away where i can fly

Blev ingen anisktmask, sparar det till en annan dag. Istället blev det en peeling från oriflame och lite hudprodukter från vichy. Nu ska jag lägga mig i sängen och se mamma mia, efter det ska jag sova underbart. Kanske ska börja med att bädda rent, mamma tvättade mina sängkläder. Imorgon är en ny dag.
Ni får se ytterligare en bild från min kreativa kväll, samma tema på denna som på klassbilden.


Godnatt

Hands are shaking cold, These hands are meant to hold

Blev en hemmakväll för fröken holmström ikväll. Ska snart kila ner och göra ansiktsmask samt ta mig något att fika. Ska kliva upp kring nio imorgon har jag planerat, så det blir en tidig kväll för mig. Har lekt i ps en stund ikväll, har ingen fantasi ikväll och inga roliga bilder att göra om. Har bara en ide, men den ska jag prova på någon annan dag. Orkar rent inte just nu. Bjuder på två bilder som jag lekt med, första tog inte ens en minut. Ändrade bara kontrast och nivåer. Den andra tog kanske fem minuter. Använde samma färger som på bloggen, hehe. Gör bara något somsagt.

Ja, jag saknar min gamla klass. Vill ha någon typ av reunion snart!


i demand a change, and now i've finally made my choice


Im tierd, sick of this shit. Time has'nt been on my side, but now i finally see. There's noway i want it to be just you and me.

Sitter just nu i sängen, sov lite för länge idag. Har legat och kollat på life of ryan hela dagen ungefär, och försökt förstå mig på vad jag ska göra med min framtid. Har mina planer, sådanna som jag inte tänker avslöja eller prata med någon om. Blir bäst så. Ikväll har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra, har några alternativ som jag står och velar emellan. Nu ska jag duscha, klä mig och sen ska jag dra mig någon stans. Bjuder på en bild från 2års kalaset på mig och min kusin som på bilden är skitbusig.


My hands longing to touch you But I can barely breathe Starry eyes that make me melt Right in front of me

Kom hem för ett tag sen, hade en riktigt rolig kväll med allt folk. Tog bara några bilder med min kamera, resten ligger på annas. Nu ska jag tvätta bort sminket, klä om, lägga mig i min säng och mysa till en film. Vi hörs imorgon

Förlåt för den dåliga kvallan på bilderna, men min kamera tar inte så jättebra kort ibland. Sen har jag inte med alla som var där på bild heller. Men det kommer så fort anna skickar bilderna!



godnatt!

king size

Blev en snabbis på stan idag, köpte en skinnväst. Sen rusade jag och fick hämting av jonna, vi drog till boviken och stirrade lite på folk. Nu ska jag byta om sen ringa snygg-anna. Ikväll blir det pizza med folk.

hare hejdå


wow, brunöga

there's another world inside of me that you will never see, there's secrets in this life that i've hide

Kom just hem, orkade inte vara med på hela filmkvällen. Skulle vara klar först om några timmar annars, men kul att fara ut och se lite folk i alla fall. Nu ska jag fika med min moder, kanske se en film.. Sen ska jag sova som jag aldrig gjort denna vecka, alltså underbart.


we are connected

hellu, kom nyss hem. Varit på tvåårs kalas sen så har jag även hunniut gjort bort jobbet på attityd. Skönt! Nu äter jag lite godis som vart kvar sen gårdagen, nu blir det att klä om och dra iväg till amanda med flera. Filmkväll. Blir mycket trevligt tror jag !



förra fredagen!

it's never easy this way

Morning, klev upp för ett tag sedan. Fikade med jonna och alle, nu ligger jag i sängen och ska snart slänga in mig i duschen. Alle ska iväg och spela fotboll, (håller tummarna för att dom vinner allt) och jonna till stan. Hoppas hon ska köra bil så jag kan åka, hehe.

För i övrigt längtar jag till svanström, ska nämligen skriva ut noter och lära mig några låtar på min elgitarr. För er som inte visste så spelade jag det förr. Kände världens sug när jag hörde en låt här om dagen.


En bild på min elgitarr som jag tog förra året

speeding cars

Kom hem för någon timme sedan, kollade i gamla gymnasiekataloger samt fikade med jonna och alle. Ikväll var jag och anna hos petter, vi såg the reader sen lite av into the blue. Köpte godis på karamelltåget gjorde jag och anna oxå, spöregnade så vi fick skjuts av mami.

nu blir det sängen, ska upp i tid imorgon. Blir stan sen på afton ska jag fira min kusin som fyller två år! Efter det blir det helt andra saker.

godnatt sägs med bilden på sötnosen hon själv!


Let me think about it

ligger just nu i sängen, JA jag ligger här än. Kalla mig lat, vad du vill men jag har inte orkat göra något. Ska iaf göra mig klar nu, äta middag i min ensamhet i lägenheten. Sen möta upp snygg-anna för att dra till petter och se film. HOPPAs det inte kommer regna någon av vägarna, då blir jag riktigt deprimerad men framförallt blöt. Ska försöka ragga hämtning hem av min syster. Aja, nu ska jag slänga på mig kläder och klösa mig i ansiktet.

zez


Jag, hockeypappan min och min käre mode i vintras på pappas mcklubbs hockeyturnering i vintras.

I waited here for you like a kid waiting after school. So tell me, how come you never showed?

Hellu, ligger i sängen och nöter musik. Finns inget att göra, KAN DET BLI SOL OCH VARMT?! tack på förhandIdag vill jag hitta på något, ja det vill jag. Är less på ligga här och ruttna. Skulle kunna tänka mig en film och godis. Ring vid intresse.

Tills vidare. Klickade mig igenom några bloggar idag, hittade denna. Check it out


life is a battlefield

Sitter i sängen i min sovar tee och ska snart sova. Tvättmaskinen gick sönder, så vi var tvungen att vara kreativa för att få ut tvätten. Igår läste jag ut min bok, 14 år till salu. En bok som handlar om Tessan, hur hon blir våldtagen och sen hur hon som 14åring börjar sälja sig på internet. Boken är en sann svensk historia och mycket läsvärd. Läs mer om boken här.
Nu ska jag lägga omkull mig och förhoppningsvis sova, tänkte kliva upp samma tid imorgon som jag gjorde idag.

Nattinatti

Just eat it

Hellu, kom just hem från stan. Vartit på stan hela dagen med bexxx, sofia kunde inte. Kollade hur mkt pengar jag hade innan vi gick till dallas och åt lunch. 2222kr!! Trodde jag verkligen inte att jag hade, trodde mer på ca 1000kr. Så lite shopping fick det bli. Fick med mig 6 tröjor och ett nagelack hem för 488kr totalt! Är väldigt nöjd över mina fynd! Rebecka hittade en del hon med. Vill på stan imorgon, får se hur det blir!

Satt igår och letade runt lite efter MJ saker på webben, hittade en hemsida som någon startat, A tribute to Michael Jackson- eternal moonwalk. Hans musik är tidlös enligt mig. Denna version av Beat it är riktigt bra tycker jag (obs spotifylänk), går ej bli less denna låt. Vem som sjunger den spelar ingen roll, lika bra. Denna version är däremot rikigt skabbig. Haha!

Nu ska jag vila och dricka nyponsoppa. Sen ska jag hjälpa mamma med tvätten.


Såg att Johan skulle sälja hans motard, som jag älskar denna skönhet. Hade jag haft pengarna så hade den redan varit min. Men tyvärr. Kolla på bilden och njut, vet att ni vill ha den lika mycket som jag.

The walk has all been cleared by now, and Your voice is all I hear somehow

wieeho, vaken! Varit vaken i kanske tio minet en kvart, något sådant. Ligger i sängen och har just kollat igenom lite bloggar, ska strax hoppa i duschen och fika. Ska nämligen in på stan och äta lunch med Rebecka och eventuellt Sofia. Riktigt trevligt, Efter det ska jag göra några ärenden på stan som jag egentligen hade tänkt göra före.


"Zaida kom får du godis" *klick*

Hypnotized as another dawn is breaking I rehearse the words I want to say

Kom just hem, har vart hos mormor som fyllde år och sett lite på fyran om michael jacksson. Vid ett tillfälle satt lipsillarna, dvs jag mamma och min moster som inte har svårt att gråta och grät. Linnea sprang som en tok runt runt tills hon stöp på huvudet och började gråta. Vid åtta halv nio for vi till svanis för att hämta pappas mc och köra den till klutmark. JAg körde bilen dit, och sen hela vägen hem till atorp. Riktigt skoj!

Nu ska jag gå ner och äta annanas med familjen, sen ska jag sova riktigt gott. Försöker vända dygnen som jag lyckades vända totalt förra veckan. Bjuder på en bild jag hittade på den bortglömda kameran som låg i skåpet och har legat där sen vi flyttade till a-torp. Bilden är tagen för mer än två, snart tre år sen. Ser ut som det var något smaskigt jag hittade i tidningen.


I wanna stay but I know I'm gonna lose myself this way, I hope I choose a better tomorrow rather then a better yesterday

Vad gör jag? Ligger i sängen och har nyss ätit glass samt jordgubbar. Blev inge svanström idag, blir nog inte något av det i veckan. Hinns inte med enligt mina föräldrar. Synd eftersom jag ville dit, hade packat klart och allt. Längtade efter att stänga in mig i rummet, dra ner rullgardinen, tända lampan och läsa tills jag somnar.

NU ska jag göra annat, har drägglat över kläder, skor och allt det där jag inte har råd att köpa hela kvällen. Nu får det bli något annat tills dexters säsongspremiär ikväll på sexan.


Too many times I have wondered what all the trying is for, And too many times I have wanted to turn around and walk away Knowing deep inside you can't provide what I need from you anyway

Hello, vaknade för dryga 45 minuter sedan. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Idag ska jag fara tillbaka till svanström vilket innebär att ta det lugnt, inte kunna uppdatera lika ofta. Men vadå, nås på moblien för de som känner för det. Så inga problem där. P-lady skickade en länk till mig på msn från ace of base där jag är med, även sara, amanda, lina etc. Här får ni se den, orkar inte skriva mer.

herrrrrrrrrrrrra


Don’t tell me how this game ends Cause we’ll just see how it goes

Slutade med en filmkväll i klut med rebecka, sara, amanda och lovisa. Var verkligen jättekul, har saknat att umgås med de damerna plus de som inte var närvarande. Dock så blev en igelkott överkörd av mötande bil precis när jag och amanda passerade så det flög något på mina byxor. Vilket var midre trevligt, så dom åkte direkt i smutsen. Inte kul!

För tillfället sitter jag i sängen, väldigt trött och funderar på att sova. Är ju en dag imorgon oxå! Så ska avsluta det jag håller på med sen lägga ikull mig. Har dock bara ljudet av överkörningen i huvudet just nu, så håller tummarna att jag inte drömmer något om det.



Natti

Don’t tell me how life is Cause I don’t really don’t want to know

Hemma från attityd, förbannat så less jag är. Behöver dock pengarna så bara att bita ihop. Nu blir det snart middag hoppas jag, är sjukt hungrig. Farmor är på besök, update sen. Eventuellt




jag älskar att fota, så ge mig en bra kamera



Don’t tell me what to think
Cause I don’t care this time
Don’t tell me what you believe
Cause you won’t be there
To catch me when I fall
But you’ll need me when I’m not here at all



im Sitting here counting the hours

Morning, sitter i sängen och dricker saft samt stinker parfym som olle dränkte mig i igår. Har fikat för en stund sedan och nu inväntar jag klockslaget då jag orkar resa mig upp, kasta mig på cykeln och bege mig mot attityd för några timmars arbete. Känns lite halvjobbigt med tanke på att mina fötter värker efter två dagars 10-13centimeters klackar. Får skylla mig själv att jag valde det skovalet.

Nåväl, ikväll ska jag antingen vara med amanda, sara och johanna eller ligga hemma, läsa bok och ta det extremt lugnt. Har inte bestämt mig ännu, så vi får se vad som händer.

Innan jag lämnar datorn så bjuder jag på en av de få bilder som togs igår.

meine p-lady

TIPS
klick-klick

one two three four

ÄH VI KÖR IGEN
hera zez


Bild från gårdagen, lekte lite innan folket kom!

Let me think about it

Morning, klev up för någon timma sen. Ska snart å panta burkar, köpa bröd etc. Sen ska jag nog in på stan en snabbsväng, behöver nämligen kläder till ikväll. Får se hur det går med det, har ingen aning om vad jag vill ha på mig.

Gårdagen var riktigt trevlig som sagt, träffade flera personer man inte sett på länge.

Aja nu vill jag fortsätta kolla på gamla bilder, sen ta reda på mer info om vad som hänt modern. Tydligen har en norrman prejat henne i rondellen. JA just nu ser jag rött. Vilket tap


Bjussar på en bild på mitt hår för något år sen i denna stress, generöst va?



The time has come to say godnight

Trevlig kväll, men sina upsanddowns hade den såklart, dock hade jag inte räknat med annat. Säger gonatt med denna bild från förra helgen, orkar inte lägga in från ikväll.


We are connected, thats how i feel

Och det är igång. Ses ikväll gott folk!


The first time ever I saw this face

Gårdagen spenderades till en början på max med jonna och zola, när jag ätit promenerade jag till älven där 4 otroligt snygga brudar befann sig. Jag umgick med dom ett tag tills jag kände en sån hemlängtan, eller okej. Jag ville bara hem och lägga ikull mig, men det blev inte riktigt så. Gick på coop, möttte upp amanda och där köpte vi frukt. När vi kom till amanda gjorde vi fruktsallad, såg på en film och hade allmänt mys. Var riktigt kul att få umgås med henne, var nästan FÖR länge sedan senast.

Ikväll blir det 20års fest för min syster, start kl 1500. Senare blir det im mot tadsfesten, jag SKA se Erik Hassle och Tiger Lou. Känns som detta kommer vara en toppenkväll!

Nu ska jag påbörja processen att hitta kläder och hår samt fixa ett nytt aniskte.

ZEZ


Seven Days Without You

Nu sitter jag i stan, i mitt rum, i min säng. Pratar lite med p-lady om helgen. Blir nog riktigt roligt!
Ikväll ska jag nog ut och träffa snygg-anna och några andra brudar. Kan bli riktigt kul! Har inte så mycket att säga förutom att det blir en helg i stan, sen svanström igen. Nu ska jag slå en signal till syster, vi ska på max och äta. MUMS


time have done you well

Hellu, sitter hos linnea. Är inte alls bra på att uppdatera eftersom jag sitter ute på landet. I mitt hus med varken dator eller telefon, bara mobiltelefonen med fåtal kronor på. Men inte lider jag av det, jag uplever det ganska underbart att vara borta från allt sådant ett tag.

Händer annars då? Jadu, tar det otroligt lugnt dvs läser bok i solen eller soffan, löper runt i bikni, spelar kubb, umågs med familjen och mina granna samt taggar för helgen. Kommer nog bli storslaget, förutsättnigarna ser lovande ut än så länge så det är bara att hoppas.

Tänkte skriva ihop en kort resume vad som pågått här i svanström under den tid jag varit här, men det skjuter jag upp till en dag då solen inte skiner.

Aja, nu ska jag börja röra mig hemmåt. Ska nog upp i tid imorgon.


Jag saknar dig snyggis

RSS 2.0