Saying hey now we're bleeding for nothing, it's hard to breathe when you're standing on your own

DEN HAR KOMMIT! Min klänning alltså;) Pizzan var underbar, bilen gick som gjutet, ja denna dag är nog som alla andra dagar borde vara! Det enda jag vill ha klart är en gymkamrat som är träningsvillig någon gång i veckan. SUGEN? Hör av dig innan jag avlider av längtan. Fenkz på förhand! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ta och lägga mig. Börjar klockan 12.55 imorgon! Här kommer pic på klänningen

Jag är kär

Is this all in my mind?

HEllå, fick våra scheman idag. Tänkte visa sen, inte just nu! Har även hunnit lite annat än skola idag, planera framtiden, umgåtts med nära och kära, varit skithungrig(just nu), provat ut kläder hemma och även varit en sväng på stan. På någon timme kommer maten, det blir pizza. Ja, jag längtar. Inte så konstigt! Hade tänkt mig up på en löparrunda innan maten men jag är så farligt hungrig jag kommer inte orka!

Just nu sitter jag och funderar över mitt hår, borde toppa mig och lippa till luggen. Har väldigt nött hår, men jag antar att jag får skylla mig själv som väljer att platta ut mina lockar! Ska även fixa någon riktigt bra inpackning!

Jag och Rebecka äter alltid goda saker!

I have made my decision

Kom precis hem från jonna och alles nya lägenhet. MAGISK. Imorgon är det skola, vet ej när jag börjar eller slutar. Bradär.. Aja nu blir det sängen, haaaaaaaaade Här kommer bilder på tre halvnormala brudar som satt ihop i ettan av gymnasiet



Iloveu


Model for the coming week

  • Apu plats (helsingborg? skellefteå?)
  • Jobb
  • Städa
  • Träna
  • Småfix
  • Dejt med Rebecka Johansson
  • **
  • Etc

Am I supposed to put my life on hold Because you don't know how to act And you don't know where your life is going`? Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?

Hellååå, sitter och äter godis juts nu. Jag och jonna köpte godis på karamelltåget igår och det blev lite över som sanrt liger i min mage. Har precis varit och kollat på jonna och alles nya lägehet! Åh, motviation. Nu ska jag fixa jobb så jag kan lämna detta bo för mitt eget! Skulle på matfesten med rebecka, men jag vet inte hur det blir än! Sen ska jag även jobba och besöka anna och sofias nya lägenhet!



Jag.vill.tillbaka.till.göteborg!

In the absence of other

Fyra snabba:
1. Lägenhet och jobb
2. Pengar i mängder
3. Nya kläder
4. *


Syns det att det är jag;)? Gamla bilder såklart, ser väldigt grönögd ut på den övre och väldigt blåögd ut på den undre. Mina ögon skiftar mellan gröna och blåa beroende på kläder, hårfärg, vinkel på bilden, ljussättning osvosv! Oj så tråkigt jag har som informerar om detta...

I feel the same

Hellååååå, nu sitter jag och äter på gårdagens godis. For till anna i myckle och var med hon och petter ett tag. Var kul! Idag ska jag se fotboll och sen vet ja inte vad jag ska göra riktigt! Invänta ett samtal från snygganna som lämnat båda sina bon för att flytta ihop med sofia i en lägenhet centralt i stan. Och ja, jag vill oxå flytta! Ska bara fixa det där jobbet som jag inte har sen så är jag ute ur huset! Aja, nu ska vi sumpa drömsnacket och jag ska bege mig utåt i detta grymt underbara vädret......... Cya

Bild på en skitsöt hund haha, hittade den igår

Yes I can see you

Sådär, nu är man redo. Bara att invänta mamma och jonna. Sedan bär det av och ÄTA. Om jag är hungig, helt s-j-u-k-t. På tal om ingenting, någon som vill fixa gymkort med mig? Ni som är villiga att träna några gånger i veckan och är minst lika eggade på att träna som jag. CAMAAAN HÖR AV ER! Nu ska jag i alla fall fortsätta att drömma samt lyssna på musik. haaaaaaaaaaaaaade

Jag på bild, anna som fotade

You used to hold me

HEllååå, har nyss duschat. Idag har jag varit på aerobicstudion och tränat lite med skolan, sedan blev det subway, ginas grand opening, hem(trodde jag), stopp på atorpskolan, hem och duscha. Idag ska vi äta middag på matfesten tror jag det blev, kommer nog bli riktigt kul. Och kvällen ska bestå av jonna, vad vi gör är ännu oklart! Aja nu ska jag klä mig och göra mig klar samt nöta denna fantastiskt låten.(youtube) Uppdaterar senare! Här kommer en bild på allvarliga moa och söta anna! Cya

BTW, vill passa på att gratta till olle och sara som funnit varandra! Ytterligare ett extremt sött par ute i världen! Grattis igen!

BTW 2, stugsista? Styra kajutan ditåt eller?

This is how we like it

Korta inlägg idag, men har så brottom;) Nu bär det av mot stan igen sen till ursviken till bebbe. Haaaaaaaade

U and me

Off to school


oj vad tråkig jag är, samma bild. Men det var den närmsta! Aja nu drar jag iväg till skolan för en sammarbetsdag klädd i mjukiskläder! Cya

Tell me how it works, should I actually feel this way?

Blev ingen film med grannfamiljen, kanske lika bra. Är ändå så pass trött att jag borde sova! Imorgon har vi sammarbets dag på skolan, undra vad rickeboy och larsa klurat ut? Antingen kul eller tråkigt, ser vi väl imorgon! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, sedan ska jag sova. Här kommer en bild på en lurvig sak som jag faktiskt saknar, Annas hund! Bilden är från moa och izzies dag tillsammans när vi bodde hos farmor. Aja. Godnatt!

peace om How do you show the world how good it is?:
asså jag älskar det du skriver! de e så jäkla soft att läsa liksom =) har nästan slutat läsa kenzas blogg helt för att bara läsa din, den e typ bättre ;)


spaaankz, vill inte påstå att detta inte är en komplimang! Tack även om du var ironisk!

Psychosocial

Kom just hem från amanda, träningen gick gallant med sina misstag ibörjan. Men men, inte lirat på 1,5 år så jag tar det med en nypa salt. Nästa träning är jag back igen, nu är det allvar! ;) Ska bara äta aupp denna otroligt goda godis, duscha och se en film sen svara på kommentarerna som ligger och väntar. Hold on!

Skolan idag, vindruvor, kakor, te och en 50kr check eller vad jag ska kalla det till lunch. Satt ganska fint, lunchen åts på subway!

I dont care if I'll never see you again

HElloj, dagens första inlägg. Var på skolan idag och det hände inte så mycket, inledde med te, kakor och vindruvor till apu snack. Funderar på att dra till skåne och praktisera! Skulle vara sjukt roligt, någon som hänger med;)? Ska snart äta och sedan dra och träna, längtar lite faktiskt! Vill meddela att jag svarar på kommentarer senare, har inte gödkännt dem ännu. Men gör det somsagt sen! Här kommer lite bilder från gårdagen, från moa "het" wallmarks blogg. Satt helt ensam som ni ser först, sen kom en riktig puma och satte sig bredvid mig. Nämligen Rebecka Johansson.


How do you show the world how good it is?

Sådärja, nyduschad sitter jag i min säng. Har varit ute och löpt i 30 minuter, OCH fått klart att imorgon blir det innebandy träning. Yes, som jag längat! Dock med ett annat lag, men det gör inget. Kommer förmodligen bli kul, har nämligen Malin Nilsson med mig! Emmy ska inte träna imorgon. Fasen, detta kan bli bra känner jag. Ska dock inte ta ut något i förskott! Aja nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, eller jo. Måste smörja in mig, fika, sen lägga ikull mig. Lite trött idag, kunde inte sova igår. För mycket att tänka på helt enkelt! Men imorgon är en ny dag, hörs och ses då. Här kommer bilder från dagen!




Im on my second dream

Hellu, kom ganska nyss hem. Är helt slut, fick pizza som lunch på skolan. De beställde in från pompei eller vad det nu heter, inte så insatt men. Dagen funkade, var varmt och skolkortet blir nog inte så bra. Lär se ut som en svettig gris eller liknande, men det återstår att se. Nu ska jag lägga mig en stund innan maten, efter maten ska jag ut och löpa. Svarar på kommentarer sen!

Kanske satsar på besök i Boliden snart? ^

I gotta feeling

Hejdär, har fyllt i papperna nu och imorgon ska allt skickas in. Orkade inte se film, min säng var för skön för att jag skulle orka gå ner! Nu ska jag bara fika sen ska jag sova, imorgon är en ny dag! Skolkort är en del av dagen.. ursh! Aja, gondatt säger jag med bilden här under på mina nya converse och mina nya heels. Mobilkameran, dålig kvalla iknow.

I tried to hide it, but I can't escape it

Klänningen var fel, tack nelly. Jag som tänkt inviga den redan i helgen, ursh så arg jag blir alltså! Ska strax sätta mig och fylla i retutnotan. Ursäkta utrycket men FAN SÅ JÄVLA ARG JAG BLIR... Aja, ska iaf skicka iväg det det första jag gör imorgon!

Spinningen gick väldigt bra, var kul att göra något med de två damerna igen. Känns som på den gamla goda tiden! På tal om inget, imorgon är skolkortet, weeei...! Aja, nu ska jag duscha, fylla i papperet och ta ut de bruna linserna och sedan se film med jonna och alle. Män som hatar kvinnor tror jag det blir! Här kommer bild på det som följde med mig hem idag.

GA.MA plattång, foundation nr02 bodyshop, foundationsvamp och några klubbor som ligger i min mage just nu. hehe

I know who I am, do you?

Kom precis hem, har varit på skolan sen gått på stan en sväng. Köpte två saker, kan visa sen! Inte just nu, för jag ska nämligen berätta att min plattång slog gnistor just när jag höll den mot huvudet. Då gick den såklart sönder och slog ut några säkringar på köpet. For in med plattången på attityd, den ska reklameras och jag fick med mig en sprillarns ny hem! Aja nu ska jag iaf göra mig klar och äta, ska på spinning halv sex med två av mina käraste vänner. Jag längtar!

På tal om skola, fick se de nya lokalerna idag, träffa de nya lärarna, och så fick vi veta attt vi kommer få värdecheckar så vi kan äta vars vi vill hela veckan. Sen kommer vi ha catering på skolan som lunch, kan bli bra!

OBS, fått min klänning från nelly! Visar den sen också, men nu ska jag kila! Här får ni en bild på mig idag, tog en snabbt. Jag har bruna linser på mig! Det jag ville visa, svarar på kommentarer sen. Måste löpa, spinning 17.30!!!

You are not the first you know

Morning, klev upp klockan tio idag. Nu sitter jag i min säng och gäspar, typiskt skol-morgon-humör är jag på också. Ville ha någon extra timme på mig på morgonen så jag kan slappa, hinna förbi anderstorp och gå på stan och köpa en sak! Idag ska jag förmodligen på spinning med sofia och rebecka, kommer bli roligt! Skönt att komma igång mes rytmen igen anser jag. Men men, nu ska jag kila iväg. Se vad som finns att äta, kanske tacos sen gårdagens middag? Vem vet, jag håller i alla fall mina tummar.

Två hårt arbetande damer på tbs, denna bild är tagen på en samhällslektion.

They say that we can love who ever we trust

Bytt header, IGEN. Men blir aldig nöjd, måste dra till p-lady så vi kan leka lite med designen! Ikväll gjorde jag precis de saker jag nämt att jag skulle göra, blev även lite popcorn, mörk choklad och saft till batman begins. Sen ville jonna ha tvn så jag lät hon ta den. Nu ska jag göra lite småfix sen ska jag nog lägga mig och sova. Är väldigt trött. Med denna bild på mig och en väldigt god och nära vän säger jag godnatt.

u&me

Tonight I've fallen

Kom alldeles precis ur duschen, har smörjt in mig och ska strax klippa och måla naglarna. Ikväll blir en väldgt lugn kväll med hemmamys och förberedelsen inför första skoldagen imorgon. Kockan 13.00 ska jag befinna mig inom Thorén Business School Skellefteå som 2a års elev. Blir spännande och se vad det gjort med lokalerna och hur de löst allt när 93orna kommer in på skolan. Vars vi ska äta, om det blir fortsatt på carl viktor eller inte. Man vet aldig, men känner på mig att det kommer komma både bra och dåliga besked. Så är det alltid!

Måste få påpeka att jag HATAR när rakhyvlarna börjar bli slöa och inget nytt rakblad finns i närheten.

When love takes over

HEllu, sitter just nu i min säng, lyssnar på musik och funderar. Skulle ha sett hockey men orkade inte kliva upp så det blev inget! Tog istället en väldigt lång sovmorgon, lite för lång kanske. Igår var jag med jimmy och snygganna, vi spelade kort sen drog vi ut en sväng. Jimmy for hem efter ett tag och jag och anna fortsatte våran prommenad. Vi sprang på rebecka sofia och så vidare. Var riktigt kul! Sen bestämde vi oss för att gå hem, jag var hemma kring två kanske(?).

Jag ska snart dra iväg och jobba. Det är än så länge det jag planerat för dagen, eller jag ska duscha och så också eftersom imorgon är första skoldagen för mig. Blir spännande! Aja, nu ska jag gå. Här kommer en bild på min syster.

sötis

Well I want you to notice, to notice when Im not around.

HEllu, kom precis hem. Har varit på stan, köpte ett par helvita converse! Efter det drog jag och Jonna till min moster, såg twilight, åt varma mackor och satte in löshår på henne, samt hjälpte henne med kläder! Var kul! När vi skjutsat henne till hennes kompis så for vi och hämtade Alle. For hem och nu är jag här, Jonna och Alle är påväg till kåge och jag är ensam hemma. Ska alldeles strax laga middag, är otroligt hungrig! Ikväll ska jag vara med några vänner! Kommer bli riktigt kul!


Detta åt jag igår kväll! Till hade vi rostade mackor. Gott!

Already gone

Som ni ser så är bloggen under konstruktion, funderar på att göra om rubbet. Men såhär ska den se ut tills vidare! Jag har precis gjort mig klar, skrivit ett inlägg på annas blogg. Ska nog in på stan en sväng snart med Jonna, sen ska jag vara med självaste Holmström Anna och så vidare! Kommer bli kul! OBS, bilden på inlägget under är tagen igår. Men jag har löshår fulla skallen. Vi satte in löshår på min moster igår jag och jonna, så jag provade ha det på mitt huvud och se hur jag skulle se ut i så mörkt hår nu! Jag tror jag stannat blond, eller vad sägs? Aja, gotta run. Cya

todaaay

They've been knockin' me sideways

Helloj, jag har varti vaken sen kvart över åtta idag(!). Anledningen är att för att ta mig in till stan idag så var jag tvungen att åka med mamma när hon skulle på kören. Dock hade jag svårt att somna så jag sov väl lite mindre än jag borde ha gjort. Jag ska nu duscha, sen lägga mig och se på en film. Jag ska även invänta ett samtal från fröken holmström om dagen som väntar.

bild tagen igår, vad tycks?;)

Thats why I want you to know, Im starting with the man in the mirror

HElloj, kom precis hem. Har vart på stan med rebecka hela dagen, sen när hon drog så åkte jag hem, for på myrona sen tillbaka på attityd och färgade utväxten. Nu håller vi på packa lite saker, ska till svanström ikväll. Sen hem imorgon på morgonen! Så blir nog ingen mer update idag. Jag ska nu slänga ihop allt jag ska ha med mig, väldigt lite ofc! Sen pusha efter maten. Är sjukt hungrig. Aja gotta run.

Gammal bild på mitt hår, jonna som lekt

You have to keep moving, because if you are standing still, everything around you changes, but if you are moving, you are changing everything.

Sådär, så är man tillbaka till svart igen. Tyckte bloggen kändes så naken när den var vit, sitter och funderar på lite bloggdesign just nu. Funderar på om jag ska be en kär vän göra om allt åt mig. Nåväl. klev upp tidigt idag! Får finbesök inom en timma, känns bra! Nu ska jag göra lite regular morgon saker, hörs och ses!

You'll call it fate, I'll call it Karma

Så var man ensam igen, chips och saft är mina vänner för resten av kvällen. Alla som jag skrev med på msn har gått och lagt sig, skolan kallar. Haft en skön och mysig kväll här hemma. Ska snart sova, Amanda har lovat att väcka mig imorgon klockan nio. Jag håller ju på vända dygnen och värma upp inför skolan! Skolan utan Rebecka Johansson:( Jag ska väl överleva det! Aja, nu ska jag tvätta ansiktet sen sängen. Nattinatti

Missu

You're not alone

Kom nyss hem från stan, köpte ett par leggings. Jag drägglade även över skor på scorett, och såg att mina skor jag köpte i göteborg fanns där. Tyvärr.. Inte lika kul då! För tillfället snackar jag med rebecka, vi kom fram till att vi senast sågs på stadsfesten. Ja Rebecka, jag saknar dig. Det kommer absolut inte vara desamma på skolan utan dig, hoppas du trivs på din nya skola.

Dancing. Where I Stood. You And Me. Almost Lover. All The Same.

Rollin' down a highway, Like a rocket God I'm headed to town now. Can't stop it. With the wheels in my hand As I stand On the floor, Of the board, Of this car, On the road

Har nu hjälpt amanda, gjort mig klar och ätit lite. Nu ska jag och jonna in på stan, förmodligen möta upp min kära vänn anna strandelin. Första skoldagen för henne idag, kyl! Aja, gotta run. zezzz

Jonna in action

Must be exhausting to lose you own game

Morning, klev upp för en stund sedan. Hade bara tänkt fika sen gå över till Amanda. Idag ska jag trodligtvis bara ta det lugnt, känns som det kanske är lika bra att göra så tills skolan börjar om. Kan bli en snabb visit på stan, men funderar i sådanna fall på att dra med min syster. Aja, nu ska jag klä mig, fika sen gå. Haade

Go on and take it of

Jag insåg just att jag är less på sötsaker, ge mig mer frukt och grönt! En annan sak jag är less på är värdelösa tandkrämer. Som den vi har nu, har allvarligt inte varit med om sämre. Eller jo nu överdrev jag, det har jag. Men jag skulle vilja ha en super tandborste och en grym tandkräm. Dax att införskaffa det kanske? Maby..

Orkade inte göra en ansiktsmask, kände inte för en film. Blir istället att kolla runt på internet, lyssna på musik, sova tidigt och så. Lät lite mer lockande, sen är jag så trött att jag skulle lätt kunna sova nu. Men jag ska trodligvis göra det innan elva. Så detta blir mitt sista inlägg, godnatt. Sov gott

Btw, några brudar som är sugen på styra upp bastukväll med ansiktmasker osv?

Im drowning

Temporär design tills någon villig, så någon som känner av utmaningen?! Strandelin, CAMAAAN. Gör en header åt mig, jag torkar ut på ideer. Allt folk har precis dragit, och ätit oss mätta har vi alla. Jag funderar starkt på att se en film och lägga mig under täcket. Kanske blir en ansiktsmask som på bilden under? Ja, jag tror det men inte av choklad denna gång.

Någon som har ett tips på en grym film? Hit me

So simple to be afraid

Jag har gjort det, klickat hem en klänning. Längtar tills den kommer, sedan måste jag sluta shoppa! Har dock ett par leggings och en klänning som ligger och frestar mig i bakhuvdet. Lite annat oxå, men måste hålla fast mina pengar lite grann! Till middag idag blev det smörgåstårta, hemma gjord. Oj.oj.oj så god, mycket bättre än köpt. Mamma och pappa har lyckats. En eloge till dom! Nu ska jag gå i duschen, sen kommer folket hit snart. Bild på skorna kommer ikväll eller imorgon!

Hoppas du planerat att komma till mig snart p-lady

Finally

THEY ARE HERE. Mina skor alltså, två-tre veckors olidligt väntande och de är äntligen i mina händer. Eller just nu sitter de som smort på mina fossingar. Kameran är död så bild kommer senare, mobilkameran är för usel för att användas i detta läge.

Tänkte bara informera er om att jag och Linnea har iaf haft väldigt kul i husvagnen, sett film, ätit för mycket gott och skrattat mycket med än medel. Trevligt har vi verkligen haft! Sedan att jag fick ett erbjudande om att gå modell för carlings i veckan, medans jag funderade så hittade de en annan. Både och i det,hade vart kul att gå men hade nog inte vågat! Mamma kallade mig töntig... Aja! Ikväll ska vi fira min mamma som fyller år. Fast hon gör det egentligen imorgon, men då jobbar hon till åtta så det blir lite knivigt att fira henne då! Grattis Mamma, jag älskar dig!

finns nästan bara gamla bilder på dig, men denna gamla bild älskar jag väldigt mycket. Du gör här det du älskar, att sjunga

This moment, right here, right now

Helloooj, är forfarande i ragg och uppdateringen är väldigt kass. Som tidigare sagt är jag bsatt i en husvagn utan internett därav anlednigen till ingen uppdatering. SKa svara på kommentarer när jag kommer hem, om de blir imorgon eller ikväll vet jag tyvärr ännu inte! Detta är något som vi ser om. Nu ska jag skriva ett inlägg på annas blogg som jag lovat. Sedan ska jag bege mig utåt igen. Hörs, ses. haaaaaaaaaaaaaade

bild från lina och kenneths bröllop, tagen av linnea

There's no one like you

Sådär, nu var man på plats i ragg, ska sova över här i en husvagn med linnea. Sommarens camping sker på linneas mormors gård, detta har varit en standard att campa med dom sen jag och linnea var små. Jag kommer nog inte skriva något mer idag, sen har jag lovat att hålla igång fröken holmströms blogg. Har några ideer för den;);) Här får ni ett kollage gjort i paint. Gamla och nya bilder, NJUT

There's nothing I would'nt do at this moment

HEllojjj, vaknade för ett tag sedan. Nu ska jag bara klä mig och göra mig klar, ska ju faktiskt på stan idag. Hoppas strandelin inte sovet och att hon faktiskt åker med bussen! Efter stan ska jag till ragg, kommer bli roligt. Update därifrån, tills dess kan ni ju gärna rösta vilken jag ska använda mig av som header.

I do not understand where I'd be unless you stepped into my life. From the first day you came in, I decided that you should stay forever. So close.


Tack Anna.

On my own

Har precis gjort klart en enkel header till en otroligt snygg tjej. Nyfikna rackare kan klicka här. Nu ska jag duscha som jag sagt att jag skulle göra länge nu. Sen ska jag se film, äta kladdkaka sen sova. Imorgon blir det stan med strandelin! Godnatt och sov gott, allt för mig idag!

bilder utan blixt blir alltid bra

You never call me when you are sober

Har jobbat klart, dött i sängen, kännt doften av kladdkaka och längtat efter duschen nu ett tag. Kollade nyss på nelly.com, yes hittade en klänning som blir min när pengarna kommer in och eventuellt ett par skor. Trodligtvis inte men vad vet man? Ska frånoch med nästa månad försöka lägga undan lite pengar så jag har något att röra mig med nästa sommar om jobbet skulle köra sig som sist! Jag och fröken holmström snackade just om hur tönting det kommer låta  när man säger "sommaren 10" sommaren 09 låter bra, men sommaren 10 låter lite... ja vad ska man säga? Ska fundera ut ett bra ersättsord för sommaren som 18 år;) okej jag fyller i slutet av sommaren men ÄNDÅ... Aja nu ska jag gå i dushen, sen se någon film!

fröken holmström, petter und mich

I just gotta let you know

Sov till 14-00 idag! Kändes inte bra vill jag lova, ska slänga mig i sängen tidigt idag och kliva upp före tuppen imorogn. Sista sommarlivsveckan så det är lika bra att börja någonstans. Idag händer inte så mycket, ska iväg och jobba en stund på ett tag. Sen så ser vi vad som kan inträffa! NU ska jag iaf äta något sen börja bege mig mot arbetet. Hörs och ses

glad

Tonight Im not afraid to tell you, what I feel about you

Hallå där, kvällen har bara bestått av slapphet. Jag har precis kollat på kläder, skor och även H&M home och IKEA. Jag är så otroligt sugen på att flytta hemifrån. Måste bara få det där jobbet som för tillfället är lite halvlångt borta! Men inom ett år är jag ute ur huset är jag ganska säker på. Jag har faktiskt planerat att nu gå och göra mig något att äta, är så otroligt hungrig. Efter det ska jag se film eller kanske sova direkt. Beror på vad som lockar mest! Hörs imorgon, godnatt!

damen, du förstår nog inte hur mycket du faktiskt betyder för mig

Ignorance

HEllu, tänkte berätta lite om gårdagen. Var först på kalas, åt smörgås tårta och hade riktigt trevligt. Efter det körde jag till sofie och hälsade på en snabbsväng, jonna alle och sofie höll på göra mat. Som en familj arbetade de! Efter den korta visiten där drog jag till petter, vi var bara jag och han i en timma kanske? Sen kom det folk inflygades lite då och så. Jag ringde strandelin och frågade om hon ville komma, och hon kom. 15 minuter före bussen gick så vart det bestämt! Kvällen var jättetrevlig och många ansikten man inte sett på ett tag nu! Slutade på max med jag anna och mamma plus hennes kompisar. Vi åt mat sen drog vi hem, det var påvägenhem vi uptäckte att någon lagt av en riktig äcklig en på min pakethållare. Garvade hela vägen från atorpskolan hem till mig, och då gick vi. Fyfan så sjukt!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, måste städa till i mitt rum. Börjar bli lite pedantiskt kanske? Men vad gör väl det, viktigt att det inte ser ut som skit iaf! Musik lär vara en del av kvällen också!

1998 var året det började strandelin!

It is'nt fate that took us all by storm

Bilderna säger allt, tack för igårkväll allihopa. Riktigt trevligt!
















who the hell?!

vem fan bajsade på min pakethållare eller la fejk diaree där?1 satan så äcklig människa..
brinn

You gotta risk it to get the biscuit

Hejsan, nu har jag gjort mig klar. Ska vara på kalas alldeles strax, efter det blir den en sväng förbi Jonna och Alle med sällskap. Sedan drar jag till Petter där kvällen ska spenderas med trevligheter! Har på känn att detta kan bli riktigt trevligt! Mottot för kvällen är ett citat från en grym film. "You gotta risk it to get the biscuit"

Bananza

Hejsan, liger i sängen och har just kollat klart bloglovin, min mail, och facebook. De tre sakerna jag alltid kollar, plus bloggen då. Idag blir det kalas för min moster som fyller år, efter det blir det andra trevligheter. Nu ska jag iaf kliva upp, gå i duschen, äta något, sen göra mig klar för avgång.

Jaha viper, ses vi ikväll?

This is how you make me feel

Kom precis hem. Ikväll ar jag varit hos sofie med jonna och alle, sen drog vi på alles macth och såg den. Dom vann med 2-1 om jag inte har helt fel! Efter matchen drog jag, alle, sofie, jonna, kabben, tobbe och en till dude till max där vi satt tills dom ätit klart. Sedan drog jag jonna och alle hem, nu är vi hemma och jag ska nog fika. Är väldigt hungrig! Blir nog att fika till en bra film, sen ska jag sova. Imorgon väntar kalas och annat, godnatt!

Två riktiga stekare

I wont stop holding on

HElluuuu, har precis ätit. Hitils har jag hunnit vara på coop och ätit glass, hämtat farmors bil, handlat åt henne osv. Nu sitter jag i min säng och snart ska jag, jonna alle och tobbe dra härifrån. Ska kolla på alles match ikväll, efter det kanske jag ska dra till petter och vara med anna osv. Här kommer en bild från senaste gången jag såg alles lag spela fotboll, dock var alle inte med och spelade.

Såg att någon kommenterat och frågat när mina andra skor kommer. De kommer nog nästa vecka! :)

That's what I'd do, to get through to you

Har precis lagt mig i sängen, ikväll har jag kollat bloggar, tittar på skor, bäddat rent i min säng, duschat, peelat hela kroppen, rakat benen, smörjt in mig, kladdat in ett bra medel för mina lockar i håret och tvättat ansiktet. Jag har även hunnit med att fika, städa bort i köket så mamma och pappa vaknar till ett städat kök och inte ett kök fyllt med disk. Jag ska alldeles strax ta och sova, men innan det ska jag nog läsa lite ur en bok. Ska försöka komma tillbaka till rytmen igen, inte så sena nätter som det vart på senaste tiden. Jag hade ju ett flyt där jag faktiskt vaknade innan klockan och var utvilad. Så nu ska jag skärpa mig, inte så långt kvar till skolan. Så lika bra att börja någon gång.

Innan klockan slagit 00.00 så sover jag här som en stock. Blir sådanhär kvalla när man fotar med mobilkameran när det är mörk. Godnatt

Go on and take it of

Nu kommer bilderna på kläderna, ber om ursäkt för dålig kvalla på bilderna. Men min kamera är inte den bästa, sen har jag u typ parkinsons... Sen vill jag passa på att även ursäkta mig för de oerhört stela poserna på bilderna som jag medverkar på, hade väldigt brottom så jag tog bara en sen fick den duga haha.. Aja, nu har jag kämpat ett tag med att klippa ihop bilderna(slarvigt) och så, så jag förväntar mig kommentarer;)
OBS inte säker på alla priser på plaggen!
Börjar med det senaste jag köpt

Halsduk från H&M, 149 kr

Lackleggings från MQ 199kr

Klänning från bikbok, 249kr (?)

Kavaj från kupan, 20 kr

Till vänster, svart ring H&M 39.50 kr(?) Armband H&M 59.50kr
Till höger, vintage ring med blått indiska 59 kr (köpt i umeå), vintagering H&M 39.50kr(?)

Umeå shoppingen

Kofta från gina, 199kr(?)

Kofta från gina, 199kr(?)

Kofta från J&C, 199-299kr(?)

Jeansleggings från NICOLE 149 kr

Kjol från monki, 50 kr

Sakerna från Göteborg som Jonna köpte hem åt mig.

Linne från monki, 25 kr

Tröja från weekday, 200kr

Svarta lack knytskor från weekday, 400 kr

Skellshopping några veckor innan umeå

Skjorta från H&M herr, 149 kr(?)

Jeans väst från MQ, 150-250 kr(?)

Jeansväst från kupan barn, 20 kr (skulle bli ett project som jag inte börjat på än)

Jeans skjorta kupan barn, 20 kr

Transperant stickad oversise tröja från kupan, 20 kr

Stickad tröja från kupan, 20 kr

Skinnväst från H&M, 399kr

Tee från MQ, 199kr(?)

Nagelack, till vänster. Sophisticated Susanna frå H&M, 39.40kr(?) till höger. Knalligt rosa, syns dock inte på bilden. 50kr

Sedan har ja gjort lite fynd i svanström och på andra ställen, här är några av dom.

tre läppstift från sebastian, två olika nyanser rött, ett hudfärgat.

Olika armband, en klocka och ett halsband (som jag brukar ha som armband)

Börs som hade ett fastklistrat kort på mig i haha.

Solbrillor som mamma hade som ung. Hittade ett par till som tyvärr är i svanström eller borta!

Mocka kjol som börjar i midjan och slutar ovanför knäna.

Magtröja som mamma hade som ung, har dock inte använt denna...

Sådär, det var det jag hade tid att fota, hade här i stan. Finns även en hatt som jag hittat osh lite annat. Även denna som jag visat förr. Nu ska jag göra annat, kanske tillochmed baka! Blev inge petter idag! Haaaaaaaade

Wake me up inside

Telefonen, internett, mobilen. Ja allt har varit nere under dagen, inget har funkat. Så jag har varit bänkad vid tvn nästan hela dagen, jag har även hunnit plöja undan lite mer i mitt rum. Mormor och morfar har även vart förbi en sväng, sen har jag även fått ett samtal från en väldigt saknad vän. Tack för samtalet" Ikväll vet jag inte om jag orkar göra något, kanske ska dra till petter och hänga ett tag. Annars ska jag dö här hemma, ser vad som händer. Igår såg vi iaf baksmällan hos petter, den var väldigt bra! Skulle vilja se filmen vi såg till en början, jag sofia och lina innan petter kom. Minns inte vad den hette, men ska lista ut det!

Ska även försöka hinna lägga in bilderna på kläderna, måste dock klippa ihop lite bilder för det blev lite mkt. 32 bilder eller liknande! Nu ska jag ner och äta, som jag LÄNGAT.

Bara jag som äger ett par klarglasögon som jag aldig använt?

They taped over your mouth

Nu har jag fotat alla kläder, vilket jobb! Bilderna kommer upp imorgon, orkar inte lägga upp dem ikväll. Nu drar jag iväg till petter med lite folk. höööööööööörs

kolla vad jag grävde fram ut garderoben, min grön-guldiga adidas från L.A! Sen ser ni en av dagens köp på handen, fråga inte vad som hände med självaste handen. Den hamnade bara sådär, tyvärr..

Not againt, oh this thing i'snt happening to me

Hejsan, kom precis hem från stan. Köpte en sjal, två ringar, ett armband och en oversisekavaj på kupan för 20kr(!!!). Ikväll ska jag nog umgås med anna, petter osv. Komemr blir riktigt kul känner jag. Om en liten stund är det middag, och jag är lika extremt hungrig som jag alltid är. Före maten, 10 minuter efter jag ätit mig proppmätt. Jaja, sånt är livet. Nu ska jag göra i ordning för fotografering av kläder.

Sanna:

Jag väntar fortfarande på klädbilderna =) Sen en fråga, skiljer det många år mellan du och din syster? Jag tänkte på att du var med hon och hennes kompisar, eller var någon av dem din? =)

Svar:
Bilderna kommer snart, ska bara fota kläderna. Hade tänkt invänta mina nya skor, men jag inser att det kanske är dax att börja någon stans. Så imorgon kommer nog bilderna upp! Det skiljer 3 år mellan mig och min syster, hon är född 89. Vi har en väldigt tight relation, så det händer ibland att jag är med henne och hennes kompisar. Inga konstigheter alls, vi har väldigt kul ihop=)


zola och jones på jonnas 20års fest / fredagen på stadsfesten. Mycket trevlig kväll!

You started this

HElluuuu, vart vaken någon timma nu. Ligger och lyssnar på musik just nu, ska snart göra mig redo. Måste in på stan och köpa en halsduk som jag lagt undan, sen måste jag även hämta min cykel hos sofie på norrböle. Sen blir det hem, ta det farligt lungt och så. Nu blir det att klä om, zeeeeez

The way you make me feel

Kom precis hem. -kvällen har spenderats i hampen med jonna, alle, sofie, tobbe, hampe, kabben och en till dude. Vi badade samt  satt vi älven. Sedan drog vi till kabben och spelade fifa, eller okej, tobbe, alle och kabben spelade. Jag jonna och sofie kollade bara på. Nu ska jag faktiskt ta och sova, kvällen vart mycket lyckad och jaa. Hela dagen har varit underbar förtuom att jag tappade min piercing somewhere in hampen... Aja, bara att bita ihop.. natti

tyvärr så kommer jag verkligen sakna det. jag.vill.ha.tillbaka.det.nu

My bad

Hejsan, har precis städat mitt rum och ätit. ÄNTLIGEN kan man gå här inne! Idag har jag varit på stan, köpte en klänning och lackleggings. Mina har ett mystiskt hål som kom till i februari någon gång, så det var dax med ett par nya. Hade ju lovat att lägga upp bilder på det jag köpt innan veckan var över. Men jag bestämde mig för att vänta tills jag får mina nya skor så kan jag lägga in allt samtidigt, även de jag köpte idag. Har jag tur så kommer skorna i veckan, bara att hålla tummarna! Ikväll kanske linnea kommer, det blir nog eventuellt ett dopp i hampen med jonna, sofie och några fler av jonnas vänner.

halv creapy väg

I believe in miracles

Kom just hem, har varit i hamptjärn och badat med syster och lite folk. Mycket ttrevligt, innan det var jag och jobbade. Då fick jag lite assistans av petter. Tack igen! Nu ska jag ner och duscha sen fika, efter det blir det tidningsläsning sen sova tror jag. Satsar på stan imorgon! NAtti natti

smoothie som jag och jonna gjorde när vi invigde min blender på födelsedagskvällen.

You give me hope, you give me strenght

HEllu, blev stranden nästan hela dagen, lite färg har man fått iaf. Vi var ganska många som låg ihop, så det var riktigt trevligt. Har badat ganska mycket och simmat ut till en stor sten som ligger en bra bit från stranden. Hade en grymt trevlig dag, och vädret var underbart. Just nu sitter jag coh äter en sallad bestående av, sallad, tomat, gurka, ost, grekisk dressing och cashewnötter. Till det dricker jag ett isglas vatten med basilika i. mums. Ska snart dra iväg och jobba, måste bara invänta att mobilen ska ladda klart så jag kan lyssna på musik. Ananrs ikväll händer nog inte så mycket, ska ta det lugnt. Här kommer bilder från idag




ser ni stenen längst ut på bilden? Den simmade vi till

I want you to know, I love the way you laugh

Kom just hem, vart en kväll på samhället med amanda och gänget. Var trevligt, men ville hem ganska tidigt. Slutade dock inte så, satt på krysset ett tag med amanda plus jimmy och hans vänner. Nu ska jag sova, blir stranden imorgon oxå. Brun ska jag bli, ser ju hur jag lyckas med det. Godnatt

I cried about leaving you all alone

Kom just upp på mitt rum, har precis ätit och klivit in genom dörren. Var väldigt skönt vid havet, och i havet. Badade två gånger med jonna, var dock ute på djupt vatten och började asgarva. Inte en bra kombination, sjönk som ett ankare men kom snabbt upp igen! Nu ska jag iaf försöka finna mig något att sysselsätta mig med ikväll, vad det blir är ännu oklart. Imorgon ska jag iaf till havet igen!



bilder från idag

Just can't get enough

Morningen, sitter i min säng och är precis påväg ut. Nu väntas beachen och havet. Hörs sen!

I'll always love you, like a sister should love her sister

Kom just ur duschen, har varit i hamptjärn och badat för första gången i sommar. Det var riktigt skönt! Nu väntas smoothie, tända ljus och Max Payne. Har varit en väldigt bra födelsedag, vill tacka alla som gjort den så pass bra.

det bästa och sötaste jag har

This day

Kom just från coop, har bestämt middagen. Grillad fillé, sallad med fetaost, potatissallad och grillad halloumi ost. Jag lär må som en kung efter maten, sitter och drägglar nu. Här kommer iaf bilder på det jag har fått idag, vill tacka för alla presenter. Har nu allt i köksväg nästan som jag behöver för en egen lägenhet. Nu fattas jobbet.

Smoothies & juicer samt Bara tio minuter. Kommer användas flitigt, älskar att laga mat, baka och allt som hör till.

Dag creme, natt creme, tonic och ansikts/makeup tvätt från VICHY. I like

Drinkglas 6st, hade 6st exakt likadana från rean till göteborg plus storleken mindre.

En brön blender samt en brödrost

Två smörknivar. Har redan en grön, en vit och en svart. Så 5 st sådanda finns i min ägodel. Från lagerhouse

En osthyvel (hade redan en), en skalare(hade redan en) durkslag, konservöppnare (hade redan en), tallrikar i alla dess former, kaffekoppar, 12 glas, stekspade, soposlev, pastaslev, "stekpincett" eller vad jag ska kalla det, ungsformer, äggskärare, kastrull, rivjärn plus en söt unge i knät"

Elvisp

VIssa saker finns inte på bild, tillextempel ett presentkort från Amanda på H&M, pengar samt en bukett som jag inte fått än.

Vill även passa på att tacka för alla grattulationer, på facebook, samtal och sms. Tack anna henke och limpan för era 40 sms till mig inatt.
Kände mig väldigt speciell, mobilen vibrerade konstant i fem minuter. 20 olästa sms, 34, 40. Sen dog det ut. haha. Längtar att komma och hälsa på er snart!

It has been seventeen years

Morning, fortfarande ett år äldre men ingen skillnad. Jag hoppas på en toppendag idag, sovit hur skönt som helst så det börjar bra iaf. Nu ska jag bara duscha, gå ut med zaida och sen göra mig klar för att släkten kommer. Tills vidare hoppas jag ni ska ha en lika bra dag som jag planerat att ha.

sjutton år gammalt tidningsomslag

The time has come

Jahapp ett år äldre och livet är minst lika bra. Dagarna till 18 blir bara färre och färre. Kvällen spenderades hos anna med hon och petter. Mycket trevligt! Nu ska jag bara fika med jonna och alle sen sova. I morgon kommer lite av släkten. Vi hörs då. Nattinatti

mycket jag hade att göra dagen jag gjorde dennna bild plus några fler!

You thought my heart, a sense i never knew i had

Kvällen spikad, blir kladdkade+hallon dejt i myckle. Ni undrar nog vilken snygging som bor där. Ledtråd, vi umgicks igår, jag cyklade dit. JA såklart är det vår allas snygganna homström. Nu ska jag klä om, snöra ihop håret och sedan bege mig ut på en cykletur i det sköna vädret.

freshu

Im sending you a signal tonight

Blev ingen malin ikväll, någon annan som är sugen på att stjäla min sista kväll som 16år? JA min nedräkning var till min födelsedag. Kanske någon som vill ta en milkshake och gänga vid älven? Låter detta intressant så släng er på luren och ring mig. Im waiting

<- Vissa personer är bara för snygga

I want to show you all of the things this life has installed for you

Kom just hem, svettas ihjäl. Jag och Malin möttes iaf upp på ica, jag köpte en sallad och malin köpte bullar osv. Sen gick vi till älven, satt oss på min handuk och snackade om allt möjligt. De sjuka filmerna vi spelade in, och annat som vi gjort tillsammans när vi var små. Denna dam trivs jag lika mycket med som en fisk i vatten, även om vi inte setts på väldigt länge är det precis som om inget hänt. Vi faller tillbaka precis där vi slutat sist, precis som det allt borde vara.

Ikväll ska jag kanske vara med Malin, blir det inte av så är jag plan-lös. Detta vet jag efter maten. NU ska jag göra något helt annat. Hadeeeeeeeeeee

jag ÄLSKAR sallader i alla dess former. mumss

Shout out your name so it echoes, yeah, thats what I'd do

Morning, hade väckaren på nio i morse. Men jag bestämde mig för att sova längre. Ska alldeles strax ner och fika med mamma, sen ska jag tvinga med henne på en promenad till coop. Idag står det Malin på hela dagens schema, och det kunde inte varit bättre.

Exakt 1 år sedan på lördag, Moa Edström

Tell me, do you still believe everything you read?

Jag har haft en väldigt trevlig kväll med anna. Inget otrevligt alls! Jag cyklade från atorp till myckle, vi var hos anna en stund tills vi bestämde oss för att dra på karamelltåget och köpa en trocadero och kinderäggschoklad. Vi promenerade från karamelltågen in mot stan och stannade tillslut på bänken utanför hansens. Där satt vi och snackade om allt som vi missat, oj vad jag saknat dig anna. Var så kul att träffa dig igen! Efter ett tag vart vi less på att bara sitta, så ringde jag mamma som kom med bilen, sen körde jag hem anna med mamma i passagerarsätet. Funderar på att bli hennes v.i.p chaffis, köpa limmo och så. Tycker det låter väldigt bra! Nu över till något helt annat, imorgon ska jag umgås med Malin. Det var VÄLDIGT länge sen. Skulle egenltigen vara två till, men de kunde inte. Jag och Malin ska iaf dra på någon strand och steka, funderar på att packa en väska med en tidning, frukt och annat gott som jag kan ta med mig. Hela dagen ska jag spendera med den skönheten. Nu ska jag bara checka inkorgen på hotmail samt bloglovin, sen ska jag ta och sova något så hejdlöst undebart! Generös som jag är så bjuder jag på en väldigt charmig bild. Sov gott

Såg att någon önskade bilder på det jag köpt, visst kan jag fixa det. Innan veckan är över ligger bilderna uppe på bloggen. Ni har mitt ord. Sleep tight

Push push back upon it

Maten är uppäten, duschen är avklarad, kläderna ligger på sängen, men anna har inte ringt än. Ska bara klä om och sen ringa fröken holmström. Ikväll ska vi umgås, minns knappt när det hände sist. Tyävarr. Som jag längtat efter den damen, kul ska vi ha! Nej men nu ska jag igonorera datorn, klä om är nästa mål. Hör senare. Haaaaaaade

When i say jump, you jump

Hellu, vädret är helt enlekt toppen. Sov över hos amanda igår, och drog till falkan nu under dagen. När vi kom hem igen så la jag mig i solen igen, men gav upp när det började komma myror och krypa på mig. Nu sitter jag har i stan, ska snart äta något och sen hoppa in i dushen.Ikväll ska jag nog vara med en riktig snygging som inte träffat på väldigt länge.

denna person gillas starkt

“Had I the heavens' embroidered cloths, Enwrought with golden and silver light, The blue and the dim and the dark cloths Of night and light and the half light, I would spread the cloths under your feet: But I, being poor, have only my dreams"

Kvällen spenderades hos amanda, vi hyrde filmer. Vi hade i alla fall tur med vädret igen samt Half Light. Båda filmerna var bra, och för er som inte sett half light borde se den. Nu kallar sängen, natti

it's been two years

Nu ska jag expresspacka ihop mina saker. Bussen går klockan 17.05 från boliden, frånochmed ikväll blir det skellefteå ett tag. Imorgon kommer alla mina saker med bil till stan. Jag.Har.Brottom.Nu

Vad sägs, möta mig i en gränd sent på kvällen? Hurså? Eller? mjo

You dont have to follow, Im leaving

Hejsan, igår blev en skön dag i boliden. Jag och anna var ute och fotade lite, åt pommes smältost, såg OC, och tog det allmänt lugnt. Tog 13,05 bussen hem idag. De svarta molnen som då befann sig kring boliden valde att undvika svanström så jag har utanför mitt förster skinade sol. Detta gillas!

Ikväll kanske jag ska dra in till stan, hänga lite med amanda och så. Jag saknar henne! Pratade just med rebecka johansson och planerade en eventuell dejt imorgon, håller mina tummar. Var för länge sedan vi sågs nu.

bild från igår

She may believe you, but I never will, never again

Hallå där, sitter just nu i mitt rum och äter min middag. Mamma och pappa skulle äta sill och potatis, men det ville jag inte ha så jag gjorde mig en sallad bestående av, sallad, gurka, tomat, cashewnötter, lite valnötter, ost, räkor och grekisk dressing. Till det har jag ett isvatten glas med klippt basilika i. Farligt gott!! Skulle lätt kunna äta detta resten av mitt liv.

Ikväll kanske jag ska till boliden, måste hursom invänta att mamma och pappa ätit klart. Sen ser vi vad som sker, förmodligen far jag dit och ber jonna hämta mig ikväll. Nej, nu ska jag fortsätta äta.

im taking the high road

HEllu, vädret är magiskt och jag tänker inte spendera denna dag inomhus. Drar till stan en sväng över dagen, hörs och ses.
haaaaaaaade

Im the leader

Sitter i mitt rum just nu, ska precis gå övet till linnea. Ska försöka mig på ett stopp på mejo och köpa en dricka åt oss var. LÄt som det var väldigt svårt, men det är ju tvärs över gatan. Så ja.. Men nu ska jag iaf bege mig, sista inlägget för idag. Ska slå av datorn och slagga dorekt jag kommer hem.

JAG SAKNAR DIG ANNA, VAR HÅLLER DU HUS?

unstoppable

Dagen har varit snudd på magisk, försöker planera när jag ska dra in till stan. Mamma och pappa sa att jag fick flytta dit när jag ville, så gäller bara att bestämma sig. Funderar på redan imorgon? Dra med mig p-lady till stan och hänga, låter guld i mina öron. Nu ska jag iaf pumpa musik och kolla på mina kläder!

Nu spelas den här låten

It's times like these you learn to live again

Morning, huvudet värker idag med. Förstår inte vad det är för något som händer, aja bara att bita ihop. Har klarvaken/halvvaken sedan nio någon gång. Klev ur sängen innan tolv. Hittills har der varit väldigt bra väder, synd bara att min huvudvärk gjorde att jag inte ville gå ur sängen.

Idag ska jag jobba, när det blir är än oklart. Jag ska även försöka bestämma mig om vi sa flytta in till stan igen under veckan. Har bott här i svanis väldigt länge nu! Vi ser väl vad som händer

vilka damer!

Hey you

Jag är väldig trött, kvällen har spenderats i linneas soffa plus lite godsaker och B-filmer från 80-talet/tidigt 90-tal. Var väldigt roligt faktiskt. Nu ska jag iaf slänga mig i sängen, huvudet värker och ögonen faller snart igen. Nattinatti

still holding on

Hellu, sitter just nu i mitt rum. Klev upp kring tolv, då var jag klarvaken. Har hunnit varit till boliden och handla, samt provat kläderna jonna köpte med sig åt mig. Skorna fanns, jag knep dom sista. Så jag är nöjd. Blir inte så mycket mer sagt just nu än detta. Ska ner och visa massa bilder samt filmer för jonna nu, sen längta efter maten.

Zaida var smygsöt igår, dock tar min kamera lite halvtaskiga bilder ibland. Sen när man ska ta närbilder så måste man hålla jätte stilla, men för mig som verkar ha parkinsons går det väl lite sådär.

RSS 2.0